Revisor til Mariagerfjord

Beierholm Mariagerfjord

Lad Danmarks bedste rammer løfte din revisorkarriere

Vi søger en dygtig og udviklingsorienteret revisor, der vil sætte sin værdifulde erfaring og store potentiale i spil som en del af fremtidens vinderhold i Beierholm Mariagerfjord.

Vi vil sammen bygge videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Beierholm Mariagerfjord er med sine ca. 100 medarbejdere en større, ambitiøs og anderledes tænkende revisions- og rådgivningsforretning, der vil noget helt særligt for sine kunder og sine medarbejdere.

I Beierholm Mariagerfjord er vi kundernes foretrukne sparringspartnere – også indenfor flere større nicher som ikke findes andre steder i branchen.

Dine primære opgaver vil være:

  • Udførende revisor for ledende revisor samt ledende revisor på egne kunder, herunder varetager kommunikation med kunderne
  • Revision og gennemgang af regnskaber
  • Vedligeholde og udvikle eksisterende kundeportefølje
  • Styre udførelse og levering af rapporteringsopgaver for kunder
  • Kvalificere regnskaber

For at få succes i funktionen er det vigtigt, at du formår at favne kunderne på en måde, så vi fortsat er de bedste for vores kunder.

Hvad kommer du med?

Du er i dag en betroet medarbejder, der:

  • Er færdig som HD(R), i gang med HD(R) 2. del eller læser CMA.
  • Er klar til at prøve kræfter med en nytænkende og ambitiøs sektion med masser af unikke kunder
  • Vil såvel personlig som faglig udvikling
  • Søger fagligt skarpe, sociale og sjove kolleger at arbejde sammen med

Som person er du kendt for dit drive, din stærke ansvarstagen og dine samarbejdsevner. Du får tingene til at lykkes via dit gode overblik, din involvering af andre samt ikke mindst din proaktive tilgang til opgave- og problemløsningen. Desuden er du analytisk og struktureret i din tilgang, samtidig med at du tager ejerskab for såvel faglighed, akkuratesse og den gode kundeoplevelse.

Vi tilbyder dig

Som Revisor hos en af ”Danmarks Bedste Arbejdspladser®” bliver du del af en sektion, hvor alle brænder for at være bedst til små og mellemstore virksomheder. Det betyder for dig, at du begynder som revisor i et af vores kompetente teams, hvor du skaber dit personlige fundament for en karriere målrettet dine ambitioner – mulighederne er mange.

Vi tilbyder rammer, hvor du møder høj grad af frihed og kommer til at vokse i som revisor og som menneske. Du udvikles gennem udfordrende opgaver, veltilrettelagt intern og ekstern undervisning samt sparring fra et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger. Rammerne designer vi i balance med dér, hvor du er i dit liv, hvilket vi løbende følger op.

Der er mulighed for spændende karriereveje som ledende revisor, teamleder eller eftertragtet specialist, alt sammen i et fællesskab, hvor det gode kollegaskab fylder meget.

Der kan aftales arbejdssted både på kontoret i Hobro eller i Hadsund alt efter, hvad der passer dig bedst.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt om dig selv og din motivation for at ansøge og vedhæft CV og andre relevante papirer.

Har du spørgsmål til stillingen, Beierholm som arbejdsplads eller rekrutteringsprocessen er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Signe Ravn på telefonnummer 87 32 57 94.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Mariagerfjord
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.