Økonomikonsulent til Thisted

Beierholm Thisted

Er du en skarp økonomikonsulent med øje for det digitale? Så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her er der plads til at udfolde dine ambitioner og karrieremål, samtidig med der er plads til venner, familie og fritid.

Beierholm i Thisted tilbyder dig en unik mulighed for et meningsfyldt arbejdsliv med udfordringer i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor netop dine professionelle ambitioner kan udforskes. Vi lægger stor vægt på trivsel og samarbejde, og skaber rammer, der ikke kun motiverer, men også styrker din faglige og personlige udvikling.

Alsidig hverdag
Som konsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder. Du får til ansvar selvstændigt at styre egen dagligdag og opgavetilrettelæggelse i relation til vores kunder. Vi varetager en bred vifte af kundernes økonomi- og bogholderifunktioner, du kan derfor forvente at løse opgaver inden for:

  • Bogholderi - finans, debitor og kreditor
  • Betalingsforslag
  • Moms- og lønsumsindberetning
  • Evt. lønkørsel, herunder refusion, afstemninger, ferie mv.
  • Periodeafstemning og rapportering
  • Årsafslutning til revisor

Du vil få opgaver for flere forskellige kunder og løser nogle af opgaverne på kontoret, mens andre opgaver løses hos kunderne.

 

Hvad kommer du med?

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med lignende opgaver. Vi vil værdsætte, at du har en arbejdsmæssig tilgang som fremmer arbejdet med fornyelse og effektivisering, hvor du har lyst til at bidrage til udvikling af vores interne processer.

Da hverdagen er rettet mod vores kunder, er det vigtigt, at du trives i en kundeorienteret hverdag og har erfaring med at være sparringspartner. Dit servicegen er stort, og du motiveres af at være en del af ’maskinrummet’. Ansvar og ejerskab er ikke bare ord for dig – det er en naturlig del af din tilgang til arbejdet. Du trives med at bidrage til fælles udvikling, og det falder dig naturligt at lede opgaverne i mål.

Hvis du har mod på at tage din karriere til nye højder og påtage dig større ansvar, er vi klar til at forme rammerne for din videre udvikling. Hos os bliver du ikke bare én økonomikonsulent – du bliver en nøgleperson for vores kunder og vores fælles succes.

 

 

Thisted afdelingen – din nye arbejdsplads

Hos Thisted afdelingen er vi 37 medarbejdere der har vores daglige gang. Her vil du blive en del af en afdeling, hvor der er plads til forskelligheder. Der er en uhøjtidelig stemning med smil og humor som en del af hverdagen. Sammenholdet har høj prioritet og du vil opleve at blive en del af både en afdeling og et økonomikonsulentteam, hvor vi altid står klar til at hjælpe hinanden – Så vi sammen kommer i mål.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i; både personligt og fagligt. Hvad enten du kommer med lidt eller meget erfaring har vi opgaver, der matcher dit kompetenceniveau. Samtidigt sikrer vi en udvikling i opgaverne, så du bliver ved med at udvikle dig.

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

 

Ansøgning
Vi ser frem til at høre fra dig og drøfte, hvordan dine erfaringer og ambitioner passer ind i Beierholm Thisted. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 96347953.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV indeholdende en kort motivation for jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Vestjylland, Thisted
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.