Hobro - Indfri dine ambitioner som revisor i motiverende og lærerige rammer

Beierholm Hobro

Du er allerede godt i gang med din revisorkarriere, og nu er det tid til at indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og motiverende rammer, hvor der både er plads til at udvikle dit revisortalent og indfri din karrieredrøm. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og du vil opleve et stigende ansvar, hvor du kommer til at stå forrest over for egne kunder.

Du er god til at pleje kunderne
Hos Beierholm er vi til for vores kunder, og vi forventer, at du gerne går det ekstra skridt, der er med til at sikre, at kunderne bliver hos os. Derfor er du fagligt stærk og proaktiv i din tilgang til kunderne. Dit arbejde vil primært finde sted på kontoret, hvor dit ansvar udvides i takt med din udvikling.

Udviklende rammer og et godt hold  
Blandt vores 78 gode kolleger tilbyder vi dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor, og som ruster dig som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke og udfordre din faglighed. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til både at få gavn af dine evner og være med til at skærpe dem til fælles fordel. Vi har opgaver på alle niveauer og finder sammen de opgaver, der passer bedst til dig og din udvikling.

Hvilke opgaver skal du løse?
I Beierholm Hobro har vi forskellige kundetyper, bl.a. inden for sundhedssektoren, finansielle virksomheder og Wealth Care, som alle kræver forskellige kompetencer og giver spændende udviklingsmuligheder. Men vi har også basisopgaver, som du kan starte med – og så hjælper vi dig med at udvikle dig, alt efter hvad du interesserer dig for. Opgaverne omfatter:

 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
 • Skattemæssige opgørelser for personlige virksomheder og selskaber
 • Sparring og videndeling med kolleger


Alt efter hvilken erfaring du kommer med, vil du få selvstændig kundekontakt svarende til opgavernes niveau.

Hvad får du som revisor i Beierholm?

 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger

De bedste rammer for dine ambitioner og din udvikling

Hvad kommer du med?

 • Flere års erfaring som revisor
 • Færdiguddannet HD eller cand.merc.aud.
 • Du vægter højt, at du selv har ansvaret for dine opgaver
 • Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Du gør dig umage og yder et højt serviceniveau over for vores kunder
 • Du har mod på at få større og større ansvar

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor din revisorkarriere også kommer til at løfte Beierholm. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsaut. revisor Pia Axelsen på tlf. 96 53 32 70. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi vurderer ansøgningerne løbende.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
31/10-2021
Arbejdssted:
Nordjylland, Hobro
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.