Beierholm Vordingborg søger revisorer

Beierholm Vordingborg

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, der år efter år bliver kåret som en af Danmarks bedste af Great Place to Work®? Vi søger lige nu revisorer til vores kontor i Vordingborg, som kan bidrage til vores fortsatte succes og vækst.

 

Erfaren revisor med ambitioner - Vordingborg

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar. 

Du er god til kundepleje

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at kontakte kunder og rådgive dem, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats. 

Udviklende rammer og et godt hold 

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De spændende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling.  

Hvad får du som revisor hos Beierholm i Vordingborg?

 • 32 engagerede kollegaer
 • Motiverende rammer med en uformel omgangstone, humor og højt til loftet
 • Selvstændigt ansvar for egne kunder
 • Tæt sparring med kollegaer og partnere
 • Fokus på SMV-segmentet og arbejdsredskaber der passer til SMV-kunder
 • De bedste rammer for dine ambitioner og balance mellem arbejde og fritid/familie
 • En god introduktion til kunder, kollegaer og arbejdsopgaver

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision og review af regnskaber
 • Opstilling af årsregnskaber
 • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
 • Rådgivningsopgaver tilpasset dit erfarings- og uddannelsesniveau
 • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

 

Hvad kommer du med?

Vi søger både en kollega med 3-6 års erfaring og en mere erfaren kollega.

 • HD-R / CMA / merkonom / registreret revisor eller anden relevant uddannelse.
 • Du motiveres af at gøre en forskel for kunderne
 • Du overholder altid dine aftaler
 • Interesse for at lære mere
 • Naturlig lyst til at tage ansvar 

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som revisor og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Vordingborg træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm Vordingborg kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.

 

Ansøgning

Fortæl kort og godt, hvorfor Beierholm i Vordingborg skal ansætte netop dig. Send også CV og andre relevante papirer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor, Morten K. Nielsen på tlf. 28 49 64 50 eller statsautoriseret revisor, Allan Erik Nielsen på tlf. 93 93 15 08.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Vordingborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.