Leder til fagligt videnscenter, Outsourcing

Beierholm Aalborg

Kan du omsætte din stærke faglighed til ”best practice” og skabe faglige standarder og processer? Har du faglig stolthed og motiveres du af at bruge din erfaring til at udvikle mennesker og processer?

Vi søger en leder til Fagligt videnscenter for Outsourcing i Beierholm. Fagligt Videnscenter for Outsourcing har ansvar for at sikre faglige standarder og værktøjer samt understøtte organisationen med kompetenceudvikling til gavn for såvel medarbejder og kunder. Du får mulighed for at sætte et fagligt præg, retning og rammer for ”best practice” hvad angår processer, workflow, standarder og compliance. At optimere og effektivisere processerne omkring vores kunders økonomifunktion er i fokus. Sammen med resten af afdeling får du til opgave at videreudvikle standarder og automatiserede økonomiprocesser, hvor digitalisering og automatisering er i centrum.

 

Opgaven du skal løse

Har du faglig stolthed, og brænder du for at motivere og udvikle andre gennem sparring og faglig coaching, er denne rolle ideel for dig. Du får æren af at stå i spidsen for en afdeling med mange snitflader, hvor du sammen med afdelingen fungerer som brobyggere mellem de lokale Outsourcing enheder og revisorerne.

Fagligt videnscenter for Outsourcing er en del af Beierholms fællesfunktioner, hvor sammenhængskraft og samarbejde på tværs af organisationen er i fokus. Du vil derfor få en central position, hvor du er udvikler og driver et videnscenter for fagligheden og optimale workflows til gavn for de lokale Outsourcing afdelinger. Dette sker gennem to ben; et fagligt videnscenter hvor fokus er på faglige standarder og værktøjer samt et akademi med fokus på undervisning og kompetenceudvikling.

Du bliver ansvarlig for, at afdelingen opererer med et godt arbejdsmiljø og er medvirkende til at understøtte og sikre et fagligt højt niveau i afdelingen. Ydermere får du ansvar for at sikre klare og tydelige snitflader, roller og arbejdsprocesser i afdelingen samt etablering af retningslinjer for prioritering af ressourcer og opgaver i spidsbelastninger. Hertil sikre en stærk faglighed i afdelingen. Du kommer til at bidrage til udviklingen af afdelingen, så der skabes balance og værdi til fordel for medarbejderne og Beierholms mange kunder.

Hvad kommer du med?

Din faglighed er vigtig, og det ligger dig naturligt at holde dig ajour. Du er procesorienteret som person, og du er typen, som altid kan se forbedringsmuligheder. At standardisere arbejdsgange og udvikle effektive arbejdsgange er én spidskompetence. 


Du kommer med erfaring fra revision, hvor du har stort kendskab til arbejdsgangene og arbejdsprocesser. Dertil har du formentlig arbejdet med økonomi- og regnskabsstyring, hvor du har udviklet stærke kompetencer til processer og arbejdsgange i en økonomifunktion. Helt ideelt har du arbejdet med optimering og digitalisering i en økonomifunktion, hvor du fx har implementeret nye processer og standarder.

Du trives i en central rolle, hvor samarbejde på tværs af organisationen vil være i fokus. Her bringer du faglighed til bordet; du er vedholdende og tør gå mod strømmen, når det kræves. Men samtidig ved du, at du ikke når store resultater, uden at sikre at du har din afdeling med dig. Du er relationel stærk og kendt for din faglighed.

 

Om Beierholm

Vi tilbyder en spændende stilling med mange faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af ledergruppen i Outsourcing & BeJour, hvor du får tæt samarbejde med din daglige leder og lederkollega. Beierholm er på en spændende vækstrejse, hvor bl.a. Outsourcing er i fokus. En enestående mulighed for at praktisere faglig ledelse. Du træder ind i nogle frie og åbne rammer, hvor du har en høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. Vi vægter work-life-balance højt, prioriterer et godt arbejdsmiljø.

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du skal være en del af Beierholm og være med til at løfte Fagligt videnscenter for Outsourcing i Beierholm.

Har du spørgsmål til stillingen, Beierholm som arbejdsplads eller rekrutteringsprocessen er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 96 34 79 53.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.