Send os en uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Hvis du har lyst til at arbejde for Beierholm, så send en ansøgning, hvor du introducerer dig selv og dine professionelle og personlige kompetencer.

 

Da du søger uopfordret, er det meget vigtigt, at du skriver hvilke(t) af vores kontorer, du ønsker at arbejde ved, samt at du noterer bedste træffetid - hvis vi skulle finde på at ringe til dig med et jobtilbud.

 

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt og opbevarer den ansøgning i højst seks måneder, som lovgivningen på området foreskriver.


Vi kontakter dig, hvis vi ser et muligt match
Vi læser løbende de indkomne ansøgninger og kontakter løbende kandidater, hvor vi ser et muligt match. Du er altså derfor ikke garanteret svar på din ansøgning.


Tilmeld dig vores jobagent
Husk også du kan tilmelde dig vores jobagent her, så du får besked, såfremt vi får andre ledige stillinger, som matcher dine ønsker.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Ansættelsesform:

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.