Hjørring - Vær med til at skabe gode rammer som servicemedarbejder

Beierholm Hjørring

Brug din erfaring og din personlighed til at understøtte vores gode rammer på Beierholms kontor i Hjørring. Vi har brug for dig, der med et smil på læben, har lyst til at servicere vores revisorer og bogholdere, så de kan koncentrere sig om det, de er bedst til. På kontoret i Hjørring træder du ind i nogle gode rammer, hvor vi har fokus på trivsel og sammenhold.

 

Du elsker at servicere
De fleste af vores medarbejdere er til for vores kunder, som vi sætter en ære i at yde en god og fyldestgørende service på et højt fagligt niveau. Du skal derimod servicere vores medarbejdere, så de kan holde fokus på den gode kundeservice. Vi kommer derfor til at sætte pris på dig, der gør vores hverdag lettere. Du møder os altid med et smil, og du er villig og frisk på at løse de opgaver, vi har brug for, at du løser.

 

Dine opgaver

Opgaverne vil koncentrere sig om interne serviceopgaver, som f.eks:

  • Oprydning i køkkenet om morgenen og efter frokost
  • Klargøring af frugt og frokostordning
  • Bestilling hos købmand - frugt, frokost og drikkevarer
  • Opdækning og klargøring til møder og oprydning efterfølgende
  • Køb af gaver og blomster til mærkedage
  • Af hoc. opgaver

Jobbet er et deltidsjob på 25 timer pr. uge, og arbejdstiden er mandag til fredag kl. 8-13.30.

 

Om dig
Du kan lide at løse de nævnte opgaver. Måske har du prøvet det før, ellers har du lyst og gå-på-mod til det. Du er grundig, ansvarsbevidst og gør dig umage. Du er hjælpsom og sætter en ære i at udføre dine opgaver tilfredsstillende for dine kolleger, Du er god til at kommunikere med dine omgivelser, og du smiler på din vej.

 

Ansøgning
Lyder ovenstående som noget for dig? Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og evt. andre relevante papirer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til ledende partner Torben Pedersen på tlf. 96 24 29 61.

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Hjørring
Ansættelsesform:
Fastansat, Deltid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.