Hadsund - Lad Danmarks bedste rammer løfte din revisorkarriere

Beierholm Hadsund

Søges: Revisor på CMA-niveau eller HD med flere års praktisk erfaring med selvstændig revision og rådgivning af kundeportefølje.

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.  

Du er god til kunder
Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at kontakte kunder og rådgive dem, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.  

Udviklende rammer og et godt hold  
Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige kompetencer. I Beierholm Hadsund får du tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af 10 gode kolleger i ryggen som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. Desuden har du i resten af Beierholm både dygtige revisorer og specialister som sparringspartnere.

Hvilke opgaver skal du løse?
Beierholm Hadsunds kunder er primært ejerledede virksomheder indenfor SMV-segmentet, og vi forestiller os, at du vil få en full-service opgave overfor dine faste kunder. Disse arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Revision og udarbejdelse af regnskaber for en bred sammensat kundeportefølje
 • Skattemæssige opgørelser
 • Rådgivning af kunderne
 • Sparring med kolleger
 • Du får kundekontakt og ansvar for egne kunder.

Hvad kommer du med?

 • Du har min. 3-6 års erfaring som revisor
 • Du er færdig med HD eller CMA
 • Du har evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Du har en naturlig lyst til at tage ansvar 

Hvad får du som revisor i Beierholm?
Beierholm Hadsund er en af de mindre afdelinger i Beierholm, så du vil opleve den nærhed og det fællesskab, som en mindre afdeling kan tilbyde - samtidigt med, at du er del af noget større. Vi har stor grad af frihed under ansvar, og du vil opleve en meget uformel omgangstone i afdelingen. Derudover får du:

 • En varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
 • Hvis du har større ambitioner som revisor, så giver vi dig muligheden for at få dine ambitioner indfriet.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor din revisorkarriere også kommer til at løfte Beierholm. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Statsaut. revisor Brian Nielsen på tlf. 96 71 58 02. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Hadsund
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.