Erfaren momsrådgiver til Midt- og Vestsjælland

Brug din erfaring inden for moms og bliv en del af Beierholms momsafdeling. Her bliver du både sparringspartner for dine revisorkolleger og direkte rådgiver over for vores kunder. Din viden, din erfaring og lysten til at lære fra dig vil blive værdsat i vores motiverende og indholdsrige rammer, som du kommer til at styrke yderligere. Og du kan glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.

Lokalt fokus

Vi har stor efterspørgsel efter vores rådgivningsydelser i momsafdelingen, derfor styrker vi vores afdeling yderligere med en erfaren rådgiver, der har lyst til at få en central og vigtig rolle for vores afdelinger på Sjælland. Det vil være ideelt, at du får lokation i Midtsjælland, hvor du som fremsynet og erfaren momsrådgiver bliver en central figur i at fremtidssikre afdelingens udvikling fra Midt- og Vestsjælland.

Det er en helt unik mulighed, for at være med fra starten, og du vil få stor medindflydelse på, hvordan din dagligdag tilrettelægges. Din erfaring gør, at du er sikker i din sag og har en stor grad af selvstændighed, hvor du tager ansvar for opgaveløsning.

 

Vi løfter udviklingen i flok

Du vil få en spændende og selvstændig rolle, hvor du vil være vores forlængede arm lokalt med afsæt fra Midtsjælland. Her vil du lede og styre egen dagligdag, men med stor tilknytning til den øvrige momsafdeling fra hhv. København, Aalborg, Aarhus og Kolding. På den måde kan du trække på sparring og stærke specialister, som står klar til at understøtte og hjælpe dig i din dagligdag.

Du vil få en bred vifte af spændende opgaver, hvor du bl.a. får til opgave at:

 • Rådgive virksomheder om konkrete momsforhold
 • Intern rådgivning til revisorer inden for momsområdet
 • Intern undervisning af revisorer
 • Du skal samarbejde med øvrige kolleger i afdelingen, men jobbet kræver også selvstændig fordybelse og problemløsning.

 

Hvad kommer du med?

 • Du har en relevant uddannelse
 • Du har flere års erfaring med moms, enten fra Skattestyrelsen eller et rådgivningsfirma
 • Du har en faglig interesse for moms, og du engagerer dig i både faglighed og opgave
 • Du har stor interesse i at være med til at udvikle momsområdet i Beierholm
 • Du evner at omsætte et komplekst emne til et let forståeligt sprog
 • Du påtager dig gerne ansvar og er loyal over for kolleger og samarbejdspartnere
 • Desuden lægger vi vægt på, at du er struktureret, udadvendt og god til kundekontakt. 

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som rådgiver og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. Som momsrådgiver i Beierholm får du:

 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Et dedikeret team af dygtige kolleger
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv
 • Mulighed for fordybelse
 • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde.

 

Du bliver en del af faglige stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance. Som en del af vores spændende udviklings- og forandringsrejse vil du blive en nøgleperson i vores stræben efter ambitiøse mål. Vi tilbyder samtidig attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle områder.

 

Ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 96 34 79 53.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt, og vi evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.