Håndværkere

Som selvstændig håndværker er din dag fyldt med opgaver der skal løses, ture der skal køres, og kunder der skal hjælpes. Du skal udarbejde tilbud, vælge materialer, følge op på ordrer, tjekke lageret, købe værktøj – og måske hyre ekstra folk, oplære nye og samtidig se lidt til familien.

Der er kort sagt nok at se til. 

Hos Beierholm hjælper vi hver dag massevis af håndværkere med at gøre det let at være selvstændig. Så skal du egentlig bare tænke på at få ordrer i bogen og gøre det, du er allerbedst til.

Vi er tæt på dig

Med Beierholm får du en sparringspartner, der kan hjælpe dig med revision, regnskab og rådgivning – og følge din virksomhed fra A til Z. Vi har kontorer i hele landet og lægger vægt på, at du altid kan få fat på os. Samtidig er det vigtigt for os, at vi kender dig og dit marked. Så har vi det bedste udgangspunkt for at give dig rådgivning, der flytter forretningen.

Du er velkommen til at kontakte os til en gratis og helt uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din håndværksvirksomhed.

Branchegruppen i Beierholm for håndværkereBranchegruppen i Beierholm for håndværkereBranchegruppen i Beierholm for håndværkere 

in
Share
f
Share
Share