Beierholm Thyborøn

Havnegade 62
DK-7680 Thyborøn
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

En revisor forankret i det vestjyske

Vi er din lokale revisor i Thyborøn – og som kunde vil du opleve os som engagerede i vores lokalområde. Vi har et tæt samarbejde med kontoret i Lemvig, og sammen servicerer vi et bredt spektrum af virksomheder, private og erhvervsdrivende i Lemvig Kommune og omegn.

I Lemvig Kommune er vi sammen med kontoret i Lemvig markedsledende og har kunder inden for mange forskellige erhverv og brancher. Særligt er vi specialiserede inden for fiskeri, forsyning og har generelt en forkærlighed for de mindre og mellemstore erhvervsdrivende. Uanset branche står vi klar til at hjælpe dig med revision, regnskab og bogholderi – mens vi ligeledes rådgiver i strategiudvikling, skatteforhold og budgettering.

Vi er en del af lokalsamfundet i Thyborøn – og af den grund er det vigtigt for os at engagere os og bidrage til udviklingen af det lokale liv og erhverv i området. 

En del af noget større

Beierholm i Thyborøn er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Thybørn, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Thyborøn

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

Øvrige medarbejdere

Søger du en medarbejder fra team Thyborøn, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Anja Damsgaard Kær 96 90 03 53 adk@beierholm.dk
Betina Toft Jepsen 96 90 03 09 bje@beierholm.dk
Heidi Rud Nikolajsen 96 90 03 05 hrn@beierholm.dk
Laura Bjerke Hansen 96 90 03 08 lbh@beierholm.dk