Morgenmødet er for dig, der gerne vil i gang med bæredygtighed, og derfor søger viden og inspiration til at begynde arbejdet med bæredygtighed i din virksomhed.

På mødet vil du blive præsenteret for konkrete værktøjer, der kan håndtere løbende registrering og rapportering af relevante forhold. Der vil være fokus på at sætte arbejdet med bæredygtighed i praktisk kontekst og derved styrke din virksomheds forretningskoncept.

Mange virksomheder oplever allerede nu stigende krav fra omverden, herunder kunder og leverandører, hvorfor det kan være forretningskritisk ikke allerede nu at forholde sig til bæredygtighed, rapportering og indsamling af data.

Du vil derudover få en kort introduktion til et netværksforløb, hvor du får hjælp til at udarbejde virksomhedens første klimaregnskab. Netværksforløbene er for alle typer virksomheder og kræver ikke særlige forudsætninger. Du lærer det hele undervejs.


Torsdag den 11. januar 2024
Kl. 08.30 - 10.00 i DS Arena,
Amerikavej 9A, 9500 Hobro


Program
08.30 – 08.40 Velkomst v/Jakob Wraae Kastor, Partner, statsaut. revisor, Beierholm

08.40 – 10.00 Poul Søgren Hansen, Chefkonsulent, Beierholm Bæredygtighed, fortæller om det højaktuelle og vigtige arbejde med bæredygtighed, og ikke mindst de stigende krav fra kunder og leverandører.

Du får også inspiration til, hvordan du kan komme i gang med din virksomheds bæredygtigheds arbejde.


Tilmelding
Det er gratis at deltage, tilmeld dig via linket her på siden. Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet, senest onsdag d. 3. januar 2024 kl. 16.00

11. januar 2024
Kl. 8.30
DS Arena

Amerikavej 9A
9500 Hobro