Beierholm Toftlund

Brundtlandparken 2
DK-6520 Toftlund
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Vi er lokale i Toftlund

I Toftlund ligger et af vores lokale Beierholm-afdelinger. Herfra er vi revisor og sparringspartner for et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv i Toftlund og det nære opland, som vi kender helt ind til benet. Desuden har vi et tæt samarbejde med kontorerne i Haderslev, Kolding og Vejle.

Uanset branche kan vi hjælpe med alt inden for revision og rådgivning – lige fra regnskab og digitalisering af bogholderi til at rådgive i udvikling af virksomheden. På den måde bidrager vi til at give vores kunder et solidt økonomisk fundament.

En del af noget større

Beierholm i Toftlund er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder.

Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Toftlund, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, bæredygtighed, it-sikkerhed, forretningsudvikling og finansiel rådgivning. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Toftlund

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

Øvrige medarbejdere

Søger du en medarbejder fra team Toftlund, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Mona Jønsson 73 52 45 56 mjs@beierholm.dk