Løbende investeringspleje og helhedsrådgivning sikrer optimale vilkår


Vores udgangspunkt er, at du skal have mest muligt ud af dine penge, og derfor rådgiver vi dig også gerne til eksempelvis at indfri gæld eller lade penge stå kontant, fremfor at investere, hvis det er den mest optimale løsning for dig.

Vi tager afsæt i din samlede økonomi

Vores uvildighed betyder, vores indtjening er ikke afhængig af, hvad du vælger. Vi lever af at yde god rådgivning, og derfor er det det, du får.

Derudover gavnes din samlede økonomi af vores tilgang med helhedsrådgivning. Det vil sige, at vi i vores rådgivning tager afsæt i din samlede økonomis overordnede struktur, herunder eksempelvis lån og pension m.v.

Med det som afsæt rådgiver vi om både investeringer i privat og virksomhedsregi samt samspillet herimellem i forhold til hele husstanden.

 

Beierholm på kontoret højformat

Vores investeringsrådgivning indeholder typisk:

  • Analyse af nuværende investeringer.
  • Fastlæggelse af din investeringsprofil.
  • Helhedsrådgivning, hvor investeringsløsninger udarbejdes med hensyntagen til øvrig økonomi.
  • Konkrete investeringsforslag.
  • Vejledning til udførelse af ændringer.
  • Rådgivning om skattemæssige forhold vedr. investering.
  • Løbende opfølgning efter behov.

Læs mere om vores services her


 

Positiv sidegevinst via rebalancering

Når der sker udsving i de forskellige typer af investeringer, vil din portefølje afvige fra den optimale fordeling.

Derfor er der behov for løbende at rebalancere og returnere til netop den fordeling, der matcher din investeringsprofil.

Med en løbende opfølgning får du nemt og hurtigt overblik over dine investeringer, og giver du os fuldmagt til at overvåge dine investeringer, hvilket ofte foretrækkes, så kan vi kontakte dig, når det er nødvendigt.

Rebalancering øger desuden sandsynligheden for et bedre afkast, da den samtidig sikrer, at der hjemtages gevinster, når kurserne er høje og købes op, når de er lave.

Som en del af den løbende formueaftale vil Beierholm Finansiel Rådgivning ligeledes informere dig om nye muligheder i markedet og give sine købs- og salgsanbefalinger med henblik på optimering af porteføljen.

Med løbende uvildig rådgivning sikrer du således, at dine porteføljer, og din samlede økonomi i sin helhed, altid har optimale vilkår.

Vi tilbyder en løbende formueaftale

Vi tilbyder bl.a. en løbende formueaftale, hvor vi overvåger og tilpasser dine investeringer efter behov og i takt med markedernes udvikling. På den måde kan vi sikre, at du altid er ajour med de markeder og de produkter, du investerer i.

Læs mere om vores rådgivningsydelser her
Beierholm-Finansiel-Rådgivning-kompas

Find mere værdifuld viden om investering i vores artikler