PwC i Skive bliver en del af Beierholm

I Skive kan Beierholm nu byde velkommen til ca. 55 nye kolleger. Heraf indtræder seks statsautoriserede revisorer som partnere i Beierholm: Bjørn Jakobsen, Martin Olesen Furbo, Jesper K. Viborg, Michael K. Dalberg, Jakob Dahl Jensen og Allan Aakmann Christensen. Bjørn Jakobsen fortæller om beslutningen:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen, og på den anden side, at Beierholm lægger stor vægt på lokal tilstedeværelse og nære relationer som en vigtig forudsætning for at kunne gøre en forskel for deres kunder. Med Beierholms stærke fokus på ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder ser vi sammenlægningen som et rigtigt godt match.”

PwC i Danmark ønsker at samle sine aktiviteter i de største byer, da deres strategi med fokusering og specialisering fordrer kontorer af en vis størrelse. Og da PWC Skive har fokus på det lokale og regionale marked, giver det god mening at indgå denne aftale med Beierholm.

Hos Beierholm glæder administrerende direktør Søren V. Pedersen sig også over, at erhvervslivet i Midt- og Vestjylland nu får tilført endnu et Beierholm-kontor:

”Beierholm er allerede repræsenteret med 7 kontorer i Midt- og Vestjylland, men vi har ønsket at styrke vores tilstedeværelse i denne del af landet yderligere. Det er lykkedes nu, og det glæder os meget, fordi det giver den nærhed til kunderne, som vi lægger så stor vægt på i Beierholm. Samtidig vil områdets driftige erhvervsliv få en endnu stærkere samarbejdspartner, ikke mindst fordi vi kan mærke, at vi har en fælles holdning til, hvordan vi udfylder rollen som sparringspartner for områdets mindre og mellemstore virksomheder. Vi lægger vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Med udvidelsen har Beierholm nu ca. 1.375 medarbejdere fordelt på 33 kontorer i hele landet.

Faktaark

 • Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 110 partnere.
 • Beierholm har ca. 1.375 ansatte på 33 kontorer i Danmark
 • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,15 mia. kroner
 • Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere
 • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.
 • De seneste 6 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

 • Statsautoriseret revisor Bjørn Jakobsen, PwC Skive. E-mail bjorn.jakobsen@pwc.com – Telefon 96 15 49 35. Mobil: 20 46 08 74.
   
 • Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm. E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 51 26 06 31.
   
 • Kommunikations- & marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.
   
Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice