Beierholm Køge, Quistgaardsvej

Quistgaardsvej 21
DK-4600 Køge
Kontortider:

Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30

Lokal revision og rådgivning i Køge

I hjertet af Køge ligger vores kontor, som betjener SMV’er fra det lokale erhvervsliv og på tværs af Sjælland. Da vi er et lokalforankret kontor, vægter vi at skabe tætte relationer til vores kunder, og derfor er vi foruden revisorer også økonomiske rådgivere og sparringspartnere for vores mange kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper således med alt lige fra bogholderi og regnskab til at rådgive om iværksætteri og udvikling af virksomheder.

Uanset branche kan vi også hjælpe dig med revision og rådgivning. Vi dækker nemlig et bredt udsnit af brancher, og vi har blandt andet kunder inden for andelsboligforeninger, ejendomsselskaber, håndværkere og servicefag.

Som en lokal revisions- og rådgivningsvirksomhed for særligt mindre og mellemstore virksomheder føler vi et ansvar for at bidrage til at skabe de rette rammer for erhvervslivet. Af den grund samarbejder vi med lokale erhvervsdrivende, mens vi ligeledes bakker op om initiativer, der sikrer udvikling og vækst i området gennem erhvervsnetværket i HB Køge og Stevns Erhvervsråd.

En del af noget større

Beierholm i Køge er en afdeling i Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Køge, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Kontaktpartnere hos Beierholm Køge på Quistgaardsvej

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

Øvrige medarbejdere

Søger du en medarbejder fra team Køge på Quistgaardsvej, finder du os her.

NavnTelefonE-mail
Amanda Olin Larsen 58 55 83 03 aol@beierholm.dk
Annette Wennich 58 55 83 06 anw@beierholm.dk
Camilla Forslund Nielsen 58 55 83 10 cfn@beierholm.dk
Camilla Schomacker Sørensen 58 55 83 07 css@beierholm.dk
Helle Merete Larsen 58 55 83 04 hml@beierholm.dk
Louise Celina Hansen 58 55 83 11 loh@beierholm.dk
Mads Olin Rasmussen 58 55 83 08 mol@beierholm.dk
Malene Søndergaard Kristensen 58 55 83 05 mkr@beierholm.dk
Martin Wager 39 16 63 30 mwa@beierholm.dk
Mikkel Lillelund Ravn 58 55 83 09 mrn@beierholm.dk