Find rådgiver i Beierholm Corporate Finance

Hausergade 3, 3. sal
1128 København K
Kontortider:

Åben 24 timer

 

Kontakt os:
Udfyld gerne vores kontaktformular eller tag fat i vores kontaktpartnere.

Din corporate finance-rådgiver

Beierholms corporate finance-afdeling rådgiver virksomheder inden for en bred vifte af M&A services. Som den foretrukne corporate finance-rådgiver, sætter vi en stor ære i at forstå vores kunders behov og sikre den bedst mulige løsning, lokalt såvel som globalt.

Vi har særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Fra gazellevirksomheden, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position – til virksomhedsejeren, der overvejer salg eller står over for et generationsskifte.

Vores sektor ekspertise dækker over 15 industrigrupper herunder: Aerospace, Defense & Security, Agriculture, Automotive, Business Support Services, Construction & Engineering Services, Consumer & Retail, Energy, Financial Services, Food & Beverage, Healthcare, Industrial Machinery & Components, Logistics, Private Equity, Technology, Media and Telecommunications.

En del af noget større

Beierholm Corporate Finance er en afdeling i Beierholm, Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, og vi støtter dem ligeledes med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Beierholm Corporate Finance er en del af Oaklins, et globalt team af 850+ finansielle rådgivere i 45 lande, der leverer M&A, vækstkapital, ECM, gældsrådgivning og corporate finance-services. Vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, giver unik adgang til mulige købere, sælgere og finansieringskilder.

Vi bringer verden tættere på de danske SMV’er.

 

Kontaktpartnere hos Beierholm Corporate Finance

Tag fat i en af os. Vi står klar til at hjælpe.

 

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os og få en uforpligtende vurdering af, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed. Måske har du allerede besluttet dig for at blive kunde i Beierholm?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Her kan du skrive en kort besked til os som indledning til mødet.