Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail om transaktionsrådgivning - køb og salg af virksomhed

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail om transaktionsrådgivning - køb og salg af virksomhed (M&A). Bliv en del af vores eksklusive nyhedsbrev for Corporate Finance og hold dig opdateret om det spændende marked for køb og salg af virksomheder (M&A). Vores nyhedsbrev er din direkte vej til de seneste trends, analyser og ekspertindsigt inden for transaktionsrådgivning. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du adgang til nøje udvalgte artikler, cases og blogindlæg fra vores specialister, som har  mere end 40 års erfaring med transaktionsrådgivning, herunder M&A og due diligence.

Hos Beierholm Corporate Finance, forstår vi de udfordringer og spændende muligheder, som små og mellemstore virksomheder står overfor. Fra gazellevirksomheder, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position – til virksomhedsejere, der overvejer salg eller står over for et generationsskifte.

Vores team af erfarne specialister kender strategierne, der leder uden om faldgruberne. Spørgsmålene, der skaber resultater ved forhandlingsbordet. Og indsigterne, der leder til det rette match for dig og din virksomhed. Tilmeld dig nu for at være blandt de første til at få fingrene i de seneste M&A-nyheder og artikler omkring vigtige overvejelser ved køb og salg af virksomhed.

Beierholm_Corporate_Finance