Tilbud til Beierholm-kunder

Få indledende møde med en uvildig investeringsrådgiver 

Har du en investeringsportefølje eller frie midler, du overvejer at investere, tilbyder Beierholm Finansiel Rådgivning et indledende møde med en uvildig investeringsrådgiver uden beregning. 

Du får følgende sparring:

Beierholm Finansiel Rådgivning tilbyder Beierholm kunder et indledende møde med en uvildig investeringsspecialist, hvor der er mulighed for at blive klogere på markedet, muligheder og merafkast.
 

  • En vurdering af risikoforhold og forventede portefølje afkast.
  • Et øget indblik i markedet og dine muligheder.
  • En vurdering af omkostningsniveauet i din investeringsløsning.
  • Et overblik over alternative løsninger gennem uvildig rådgivning.
Beierholm - rådgivning og revision - HERO

 

Din strategi er afgørende for din succes

Den negative indlånsrente har medført, at flere og flere, i jagten på et tilfredsstillende afkast på deres formue, er aktive på investeringsmarkederne.

Det kan være ganske fornuftigt, men det kræver, at strategien er på plads, og at du er afklaret omkring din risikovillighed og din tidshorisont.

Og så skal du være opmærksom på, at mange standardløsninger har omkostninger, der er væsentlig større end den negative rente og dermed risikerer du at ende med en dyrere løsning.

Er dette tilbud relevant for dig?

Dette tilbud er særligt relevant, hvis du er virksomhedsejer med en større beholdning af kontanter og værdipapirer (5 mio. eller mere). Det er typisk her problemstillingen omkring negativ rente og investeringer for alvor bliver aktuel.

Har du udover formuerådgivning også rådgivningsbehov indenfor finansiering og pension, kan tilbuddet også være relevant for dig.

Få sparring med en uvildig investeringsspecialist

Mødet, som er uforpligtende, giver ikke mulighed for en detaljeret og konkret rådgivning, men det giver dig gode råd på et overordnet niveau og et større indblik i dine investeringsmuligheder samt optimeringspotentialet i en eventuel nuværende investeringsløsning. Det er en mulighed for at blive klogere på, hvordan dine investeringer kan optimeres mod et højere og mere stabilt afkast.

Efterfølgende er der mulighed for at aftale et rådgivningsforløb, hvor vi sammen går i dybden med dine investeringer.

Kontakt Beierholm Finansiel Rådgivning på 43 58 46 44 eller via denne kontaktformular - eller kontakt din revisor.

Hvad kan vi hjælpe med?