Kundecase - investor

Fik øget afkast og forbedret overblik

 

Beierholm medarbejder lytter til musik.jpg


 

Mit afkast er forbedret og mine omkostninger lavere.
 
Ulrik

Ulrik, der er bosat med sin familie i Aars, investerede sin opsparing og søgte sparringpartner, der kunne bidrage til, at han fik mest muligt ud af sine penge. Her kan du læse om Ulriks oplevelse og udbytte af uvildig investeringsrådgivning.
 

Hvorfor søgte du uvildig rådgivning?

"Jeg hører ikke til i kategorien storinvestor, men jeg har et åbent depot og en pensionsopsparing, som jeg selvfølgelig gerne ser vokse, så vi får mest muligt ud af vores penge. Selvom jeg ikke selv er ekspert inden for investering, kan jeg godt lige at engagere mig og dermed indgå i dialog omkring udvælgelse af aktier og obligationer.

I den sammenhæng vinder uvildig rådgivning klart over pengeinstitutterne. Her har jeg selv indflydelse og er ikke tvunget ud i bestemte produkter."

Hvilken rådgivning fik du?

"Jeg modager løbende investeringsrådgivning, og som udgangspunkt har jeg haft faste kvartalsvise møder med min rådgiver, Peter. Men når der er opstået noget ekstraordinært, som eksempelvis Brexit, der har krævet særlig opmærksom, så har vi suppleret med løbende dialog og sparring imellem de faste møder.

Denne form, med faste rådgivningsmøder suppleret med fleksibilitet, har uden tvivl været positiv for både min oplevelse og mit afkast. Det understreger, at kundefokus vægtes særligt højt i vores samarbejde."

Hvordan var oplevelsen?

"Den største styrke er helt klart, at der bliver tænkt på mig og mine interesser i rådgivningen. Her handler det ikke om at sælge et produkt fra hylden og her er der ikke noget, der er uigennemskueligt.

Der er rene linjer, gennemsigtighed og sparring helt nede på jorden.Der er tydeligvis plads til alle slags kunder – store som små. Det er en anden form for samarbejde, hvor forståelse og tryghed omkring de valg, der træffes, virkelig er i centrum. 

Samtidig er rådgivningen velforberedt, godt opdateret og på et meget højt vidensniveau, så valgene omkring mine investeringer er velovervejet og jeg er velinformeret."

Hvad blev udbyttet for dig?

"Helt konkret kan jeg se, at mit afkast er blevet forbedret, mine omkostninger er lavere og selvom der har været betydelige udsving i markedet, har jeg opnået et stabilt og fornuftigt afkast undervejs. Så jeg må bare sige, at de gør det godt, med de produkter de foreslår.

Med andre ord har min uvildige rådgiver ikke kun været god til at formidle løsninger, men er også dygtige til at finde de rigtige løsninger.

Kan det anbefales til andre?

Selvfølgelig kan min uvildige rådgiver, Peter, heller ikke forudsige fremtiden. Men han sidder med en stor viden og erfaring, som jeg kan bruge – og det kan jeg kun anbefale andre at gøre også."

Vi hjælper også gerne dig

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi indleder altid gerne med en afklaring af dine ønsker og behov samt hvilken værdi, vores rådgivning kan tilføre dig og din økonomi.

Kontakt os for en uforpligtende snak
Beierholm - gratis hotline.jpg