Henvisningsrabat

Vi oplever, at mange af vores nye kunder kommer på opfordring fra eksisterende, og vores kundeevalueringer viser, at 94 pct. af vores kunder, helt sikkert vil anbefale os til andre.

Dette er uden tvivl den bedste markedsføring vi kan få, og derfor vil vi gerne belønne vores nuværende kunder.

Som tak for en henvisning, der resulterer i et nyt kundeforhold, kvitterer vi derfor med en henvisningsgave i form af enten to flasker god rødvin, en hyggelig biograftur for to eller en lækker købmandskurv med lidt for enhver smag.

Samtidig giver vi den nye kunder en rabat på kr. 500,-  ved første rådgivningsydelse. Så er den første besparelse for den nye kunde allerede i hus.

Er du blevet henvist fra en af vores nuværende kunder og ønsker at aftale et møde, bedes du bruge denne kontaktformular. Vil du henvise en mulig kunde, kan du også udfylde formularen på vegne af denne, så længe du har fået accept fra vedkommende.

Vi tager kontakt snarest muligt, for at vurdere optimeringsmulighederne og afklare prisen for den ønskede ydelse. Det er helt uforpligtende.

 

Beierholm-Finansiel-Rådgivning_uvildig-rådgivning1

Udfyld denne kontaktformular

Hvad kan vi hjælpe med?

Lyt til vores kunder, det gør vi

Vi servicerer alle slags kunder og uanset om du virksomheden, holdingselskabet, ejerlederen, den formuende, den private husstand, andelsboligforeningen etc. eller noget helt andet, er vi aldrig tilfredse, før vores kunder er det. Vi tror på, at tillid og det gode overblik er vejen til den sunde investering, den gode pension og den rette finansiering.

I en række kundecases giver vores kunder dig indblik i deres oplevelse af vores rådgivning og den værdi, den giver dig som kunde.

Se vores kundecases her
Beierholm_guldholdet