Få det fulde overblik med Formueportalen

Få det fulde overblik over din formue nu og i fremtiden med Formueportalen.

Som rådgivningskunde hos Beierholm Finansiel Rådgivning har du mulighed for at få adgang til vores beregningsværktøj, Formueportalen, som er et unikt redskab til økonomisk planlægning.

Er du allerede eksisterende kunde med adgang til Formueportalen?

Formueportalen - dit kighul til fremtiden

I Formueportalen regnes der i nutidskroner, hvilket vil sige, at der i beregningerne også tages højde for anslået inflation.

Herunder finder du fire eksempler på brugen af Formueportalen og hvordan den som redskab er nyttig i forhold til at skabe et retvisende overblik over fremtidig udvikling i en given økonomi, ud fra nutidigt udgangspunkt.

1. Samlet overblik og nøgletal

Alle de væsentligste nøgletal samles i et overblik, og med det som afsæt, er det muligt at opstille forskellige fremtidsscenarier ved ændring af forskellige parametre nu og undervejs i den fastlagte tidshorisont.

Det giver et indblik i den fremtidige udvikling for din økonomi og sikrer et solidt fundament for planlægningen af din fremtid.

Formueportalen - Samlet overblik og nøgletal
Formueportalen - værdier og gæld-formue

2. Værdier og gæld/formue

Formueportalen giver dig bl.a. visuelt overblik over, hvordan udviklingen i formue, afkast på investeringer m.v. udvikler sig fremadrettet, indenfor en fastsat tidshorisont.

Dette giver en indikation på, om aktuelle midler rækker som ønsket eller om der er behov for at sætte en alternativ handlingsplan i værk.

3. Rådighedsbeløb / Løbende økonomi

Formueportalen giver også mulighed for at følge udviklingen i rådighedsbeløb over en fastsat tidshorisont.

Det giver eksempelvis mulighed for en præcis visning af, hvad der sker, når pensionsalderen er nået eller når afdragsfriheden udløber. Det kan fortælle, om der er overskydende eller negativ likviditet i fremtiden.

Formueportalen - rådighedsbeløb og løbende økonomi
Formueportalen - Dynamisk budgetlægning

4. Dynamisk budgetlægning

Når du har Formueportalen, behøves du ikke et regneark til at holde dit budget ajour. Her kan du nemt og sikkert justere dit budget fremadrettet og have et samlet overblik.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest muligt - eller ring direkte på 43 58 46 44.

Hvad kan vi hjælpe med?
10 + 3 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.