SMJ Revision bliver en del af Beierholm

Dermed kan Beierholm byde velkommen til 12 nye kolleger. Heraf indtræder statsautoriseret revisor Steffen Møller Jensen som partner i Beierholm. Om beslutningen fortæller han:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejer-drevne og mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen. Og på den anden side, at de får et stærkt bagland af specialister, som vi og virksomhederne kan trække på. På den måde er alle parter godt rustet til fremtidens behov, og derfor ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm glæder adm. direktør Søren V. Pedersen sig også over, at erhvervslivet i Kalundborg nu får en bredere palet af ydelser stillet til rådighed:

”Vi ved fra vores egne kunder, at de efterspørger stadig mere kompleks rådgivning om blandt andet skatteforhold og digitalisering – og vi tilbyder ydelser, der matcher den efterspørgsel. Vi glæder os til at stille dem til rådighed for SMJ Revisions nuværende og kommende kunder. Samtidig glæder vi os til at tage godt imod medarbejderne i SMJ Revision, som med deres erfaring og kompetencer vil styrke Beierholm yderligere. Vi lægger jo vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Statsautoriseret revisor Steffen Møller Jensen
Adm. direktør Søren V. Pedersen

Med udvidelsen i Kalundborg styrker Beierholm sin position på Sjælland og Lolland-Falster, som vil blive betjent af ca. 250 medarbejdere fordelt på 10 kontorer. Dertil kommer kontoret i København med ca. 250 medarbejdere. På landsplan beskæftiger Beierholm i dag ca. 1.200 medarbejdere på 30 kontorer.

Faktaark

  • Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 102 statsautoriserede revisorer.
  • Beierholm har ca. 1.200 ansatte på 30 kontorer i Danmark
  • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1 mia. kroner
  • Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere
  • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgiv-ningsvirksomheder.

De seneste 5 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger

Indehaver Steffen Møller Jensen, SMJ Revision. E-mail smj@smjrevision.dk – Telefon 59 51 72 00. 

Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm. E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 96 34 78 25. Mobil 51 26 06 31.

Pressekontakt: Kommunikations- & Marketingchef Uffe Thaarup. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.