Revisionsfirmaet Chr. Knudsen bliver en del af Beierholm

Beierholm-Søren-V-Pedersen.jpg
Søren V. Pedersen, adm. direktør i Beierholm.

Beierholm kan dermed byde velkommen til fire nye kolleger, herunder den tidligere ejer Jytte Jespersen. Jytte Jespersen fortæller om beslutningen:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder, og vi føler os overbeviste om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen, og på den anden side, at de får adgang til en lang række værktøjer og specialister inden for eksempelvis skat, moms, afgifter, forretningsudvikling, bæredygtighed, jura og digitalisering. Med Beierholms stærke fokus på ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm glæder partner Claus Bredvig sig også over, at erhvervslivet i og omkring Hvide Sande nu får tilført endnu flere kompetente kræfter:

”Beierholm har allerede 5 kontorer i det vestjyske, i Hvide Sande, Ringkøbing, Thyborøn, Lemvig og Holstebro. Det glæder os meget, at vi nu styrker den nærhed til kunderne, som vi lægger så stor vægt på i Beierholm. Samtidig vil det driftige erhvervsliv i området få en endnu stærkere samarbejdspartner, ikke mindst i kraft af de kompetencer, som medarbejderne fra Revisionsfirmaet Chr. Knudsen tilfører. Vi lægger vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Faktaark

 • Beierholm er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed, indehavet af 130 partnere.
 • Beierholm har ca. 1.900 ansatte på 40 kontorer i Danmark
 • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,42 mia. kroner
 • Beierholm har i løbet af de seneste 7 år mere end fordoblet antallet medarbejdere
 • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.
 • I 12 år i træk har Beierholm ligget i top-5 i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

 

For yderligere oplysninger

 • Revisor Jytte Jespersen, Revisionsfirmaet Chr. Knudsen.
  E-mail jytte.chrknudsen@gmail.com – Telefon 97 31 10 22. Mobil 40 13 30 22.

 • Partner Claus Bredvig, Beierholm.
  E-mail ccb@beierholm.dk – Telefon 96 10 67 82. Mobil 24 87 57 82.

 • Kommunikations- & marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm.
  E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.

 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice