Revision Limfjord bliver en del af Beierholm

Søren-V-Pedersen_Beierholm-presse.jpg
Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm.
Karen-Mørkholt_presse.jpg
Direktør Karen Mørkholt, Revision Limfjord.

Beierholm kan byde velkommen til 121 nye kolleger i Thisted, Struer, Hurup, Skive og Holstebro. Heraf indtræder 14 revisorer som partnere i Beierholm. Direktør Karen Mørkholt fortæller om beslutningen:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen, og på den anden side, at de får adgang til en bredere række værktøjer og specialister inden for eksempelvis skat, moms, afgifter, forretningsudvikling, bæredygtighed, jura, digitalisering og outsourcing. Med Beierholms stærke fokus på ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm glæder administrerende direktør, Søren V. Pedersen sig også over, at erhvervslivet i Nord- og Midtjylland nu får tilført endnu flere kompetente kræfter:

”Beierholm har allerede kontor i Holstebro og Skive, men Thisted, Struer og Hurup er nye lokationer. Vi har ønsket at styrke vores tilstedeværelse i disse områder, og det er lykkedes nu. Det glæder os meget, fordi det giver den nærhed til kunderne, som vi lægger så stor vægt på i Beierholm. Samtidig vil det driftige nord- og midtjyske erhvervsliv få en endnu stærkere samarbejdspartner, ikke mindst i kraft af de kompetencer, som de nye partnere og medarbejdere tager med til Beierholm. Vi lægger vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Med udvidelsen styrker Beierholm sin position i det nord- og midtjyske, så vi fremover kommer endnu tættere på vores kunder.

Faktaark

 • Beierholm er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed, indehavet af 115 partnere.
 • Beierholm har ca. 1.600 ansatte på 36 kontorer i Danmark
 • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,42 mia. kroner
 • Beierholm har i løbet af de seneste 7 år mere end fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere
 • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.
 • I 11 år i træk har Beierholm ligget i top-5 i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger

 • Direktør Karen Mørkholt, Revision Limfjord.
  E-mail: klmm@revisionlimfjord.dk – Telefon: 96 55 45 46. Mobil: 28 10 29 08.

 • Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm.
  E-mail: svp@beierholm.dk – Telefon: 98 18 72 00. Mobil: 51 26 06 31.

 • Kommunikations- & marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm.
  E-mail: uth@beierholm.dk – Telefon: 98 18 72 00. Mobil: 20 80 28 41.


 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice