EY Horsens bliver nu til Beierholm, men rådgiverne er de samme

Beierholm-Profilfotos-2021-2254-72dpi.jpg

Tilbage i marts måned blev det kendt, at EY i Horsens pr. 1. juli 2023 skulle være en del af Beierholm. Nu er skiftet en realitet og de mere end 50 medarbejdere gør i nær fremtid klar til at flytte i nye rammer på Banegårdsgade 2, hvor Beierholm Horsens pr. 1. oktober 2023 får kontor beliggende på Campus bygningens 15. og 16. etage.

”Vi glæder os meget. Vores værdisæt matcher Beierholms rigtig godt. Det gælder ikke mindst et stort fælles fokus på nærvær og lokal tilstedeværelse, men også tilgangen til markedet og hele den måde vi indtager rollen som vores kunders betroede sparringspartner på deres samlede forretning, fortæller partner Uffe Black Jensen.

Fokus vil også fremadrettet være på revision og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder i og omkring Horsens.

”Vores kundeportefølje matcher Beierholms og derfor matcher Beierholms kompetencer også vores kunders behov og ønsker – både fagligt og menneskeligt. Vi rådgiver mange ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder, som jeg er sikker på også vil føle sig hjemme og opleve samme personlige relation, nu hvor der står Beierholm på døren, fremhæver partner Morten Klarskov Larsen.

Beierholm er lokalt forankret over hele Danmark med 36 lokalkontorer. Det gør det enkelte kontor i stand til at operere agilt i samarbejdet med kunden, mens et stærkt beredskab af rådgivningsspecialister med kompetencer inden for blandt andet digitalisering, bæredygtighed og ansvarlighed, outsourcing, IT-sikkerhed og meget mere, sikrer kunderne en lokal sparringspartner, der er i stand til at rådgive hele vejen rundt om forretningen.

”Vi ser med Beierholm gode muligheder for at styrke vores lokale forankring og skabe yderligere vækst i en organisation med et positivt menneskesyn, en god personlig betjening af vores kunder samt støtte til medarbejdernes faglige og personlige udvikling i en virksomhed, der de seneste elleve år har været i med i toppen, når Danmarks bedste arbejdspladser er blevet kåret, slutter partner Uffe Black Jensen.

På kontoret i Horsens vil der også fremover være servicering af en bred kundeportefølje, ligesom der fortsat vil være specialister indenfor rådgivning og revision af uddannelsesinstitutioner. Samtidig vil der via Beierholms internationale samarbejde med HLB også fremover kunne serviceres kunder på de internationale markeder.

Beierholm-Uffe-Black-Jensen.jpg
Uffe Black Jensen
Beierholm-Morten-Klarskov-Larsen.jpg
Morten Klarskov Larsen

Fakta ark om Beierholm

  • Beierholm er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed, indehavet af 115 partnere.
  • Beierholm har ca. 1.600 ansatte på 36 kontorer i Danmark
  • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,42 mia. kroner
  • Beierholm har i løbet af de seneste 7 år mere end fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere
  • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.
  • I 11 år i træk har Beierholm ligget i top-5 i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger

  • Partner og statsaut. revisor, Uffe Black Jensen, Beierholm Horsens.  Mobil: 25 29 30 16.
  • Partner og statsaut. revisor, Morten Klarskov Larsen, Beierholm Horsens. Mobil: 25 29 56 08.


 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice