Døssing & Partnere bliver en del af Beierholm

Beierholm-Profilfotos-2021-2254-72dpi

Beierholm kan dermed byde velkommen til 44 nye kolleger i Hillerød. Heraf indtræder tidligere ejere af Døssing & Partnere Michael Nielsen og Anders Nyberg som partnere i Beierholm. Michael Nielsen fortæller om beslutningen:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen, og på den anden side, at de får adgang til en lang række værktøjer og specialister inden for eksempelvis skat, moms, afgifter, forretningsudvikling, bæredygtighed, jura, digitalisering, IT-sikkerhed og outsourcing. Med Beierholms stærke fokus på ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm glæder administrerende direktør, Søren V. Pedersen sig også over, at erhvervslivet i Nordsjælland nu får tilført endnu flere kompetente kræfter:

”Beierholm har allerede 13 kontorer på Sjælland og Lolland Falster, og har ønsket at styrke tilstedeværelsen i Nordsjælland. Det glæder os meget, at vi nu styrker den nærhed til kunderne, som vi lægger så stor vægt på i Beierholm. Samtidig vil det driftige Nordsjællandske erhvervsliv få en endnu stærkere samarbejdspartner, ikke mindst i kraft af de kompetencer, som de nye partnere og medarbejdere tager med til Beierholm. Vi lægger vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Med udvidelsen styrker Beierholm sin position i det Nordsjællandske, så vi fremover kommer endnu tættere på vores kunder.

Faktaark

 • Beierholm er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed, indehavet af 133 partnere.

 • Beierholm har ca. 1.900 ansatte på 40 kontorer i Danmark

 • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,42 mia. kroner

 • Beierholm har i løbet af de seneste 7 år mere end fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere

 • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.

 • I 11 år i træk har Beierholm ligget i top-5 i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

 

For yderligere oplysninger

 • Michael Nielsen, Døssing & Partnere.
  E-mail mni@dossing.dk – Telefon 48 22 75 27. Mobil 20 12 54 48.

 • Anders Nyberg, Døssing & Partnere.
  E-mail any@dossing.dk  – Telefon 48 22 75 28. Mobil 26 71 85 85.

 • Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm.
  E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 51 26 06 31.

 • Kommunikations- & marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm.
  E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.

 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice