BHS Revision bliver en del af Beierholm

Beierholm-Profilfotos-2021-2254-72dpi

Dermed kan Beierholm byde velkommen til BHS Revisions tidligere ejer, Bjarne Høi Sørensen, samt yderligere to medarbejdere, der alle bliver en del af Beierholm. Om beslutningen fortæller Bjarne Høi Sørensen:

”Jeg er overbevist om, at BHS Revisions kunder, som tæller mange ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder, vil føle sig hjemme, når BHS Revision skifter navn til Beierholm. Både fordi den nære kunderelation vil forblive intakt og fordi Beierholm, ligesom BHS Revision, lægger stor vægt på lokal tilstedeværelse. Med Beierholms stærke fokus på ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder ser jeg sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm glæder ledende partner Marianne Christoffersen sig også over aftalen:

”Vi ved fra vores egne kunder, at de efterspørger stadig mere kompleks rådgivning om blandt andet skatteforhold og digitalisering – og vi tilbyder ydelser, der matcher den efterspørgsel. Vi glæder os til at stille dem til rådighed for BHS Revisions nuværende og kommende kunder. Samtidig glæder vi os til at tage godt imod medarbejderne fra BHS Revision, som med deres erfaring og kompetencer vil styrke Beierholm yderligere. Vi lægger jo vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

"I Trekantområdet har Beierholm, udover Kolding, også kontor i Vejle, Fredericia og Haderslev. Formålet er at opnå den størst mulige nærhed til kunderne, som vi lægger så stor vægt på i Beierholm. På landsplan beskæftiger Beierholm ca. 1.850 medarbejdere på mere end 40 kontorer."

Faktaark

  • Beierholm er en dansk partnerejet revisions- og rådgivningsvirksomhed
  • Beierholm har ca. 1.850 ansatte på mere end 40 kontorer i Danmark
  • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,4 mia. kroner
  • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.

De seneste 11 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

 

For yderligere oplysninger

  • Revisor Bjarne Høi Sørensen, BHS Revision. E-mail bhs@bhsrevision.dk – Telefon 75 58 34 44.

  • Ledende partner Marianne Christoffersen, Beierholm Kolding. E-mail mac@beierholm.dk – Telefon 40 91 56 61.

  • Adm. direktør, Søren V. Pedersen, Beierholm. E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 51 26 06 31.

  • Kommunikations- & Marketingchef, Uffe Thaarup, Beierholm. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.

 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice