Beierholm tager tigerspring inden for Corporate Finance med opkøb af Oaklins Denmark

Beierholm-direktør-Søren-V-Pedersen.jpg
Søren V. Pedersen, adm. direktør i Beierholm.

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm har de senere år oplevet en markant stigende efterspørgsel efter rådgivning, og nu udbygger virksomheden sine aktiviteter inden for Corporate Finance med henblik på at konsolidere sig på det danske M&A-marked. 

Det sker med opkøbet af Oaklins i Danmark som er blandt de førende specialister inden for Corporate Finance og M&A. Oaklins Denmark er en del af Oaklins, verdens mest er-farne mid-market M&A-rådgiver med 850+ rådgivere globalt og dedikerede industriteams i 45 lande verden over. Fra 1. oktober 2022 bliver Oaklins i Danmark en del af Beierholm og skifter derfor navn til Beierholm Corporate Finance. I Oaklins International-regi fortsættes aktiviteterne under navnet Oaklins Beierholm.

"Med et ønske om at være mindre og mellemstore virksomheders foretrukne sparringspartner afsøger vi løbende mulighederne for at udbygge og styrke vores palette af rådgivningsydelser. Derfor har vi tidligere opkøbt Uvildige.dk, som skiftede navn til Beierholm Finansiel Rådgivning, for at kunne tilbyde vores kunder uafhængig finansiel rådgivning. Nu laver vi et tilsvarende greb på Corporate Finance-området, hvor vi i forvejen allerede har en etableret afdeling. Det sker via et opkøb af Oaklins i Danmark for således at styrke Beierholms nuværende aktiviteter, så vi fremover kan tilbyde vores kunder endnu bredere og mere internationale kompetencer med Beierholm Corporate Finance", fortæller adm. direktør Søren V. Pedersen og fortsætter:

"Vi har længe haft et godt øje til Oaklins, som er en af de største aktører inden for Corporate Finance. Med opkøbet vil vi således kunne imødekomme den stigende efterspørgsel fra vores kunder på ydelser inden for virksomhedshandler, og samtidig vil vi kunne udnytte synergier på tværs af rådgivningsområder såsom skat, moms og erhvervsjuridiske ydelser".
 

Beierholm-Kim-Harpøth-Jespersen.jpg
Kim Harpøth Jespersen, partner i Oaklins Denmark.

I forbindelse med opkøbet fortsætter 20 medarbejdere fra Oaklins i regi af Beierholm, og de nuværende partnere, Daniel Sand, Flemming Egtved og Kim Harpøth Jespersen indtræder som nye partnere i Beierholm. Daniel Sand har i snart seks år taget teten som Managing Partner, og vil i forbindelse med transaktionen give stafetten videre til Kim Harpøth Jespersen.

"Oaklins og Beierholm er et perfekt strategisk match. Beierholm udtrykte i oktober 2021 ønsket om at styrke kompetencerne inden for Corporate Finance, og her har Oaklins positioneret sig som en af de stærkeste danske SMV-rådgiver inden for M&A. Med vores erfaring fra 6.500 gennemførte transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark, har vi en unik adgang og kendskab til relevante købere, sælgere og finansieringskilder til stor gavn for de danske virksomheder og deres ejere", fortæller Kim Harpøth Jespersen.

"Vi er ved fælles indsats kommet rigtig langt over de seneste år, og jeg er taknemmelig for den store opbakning fra teamet samt vores kunder og samarbejdspartnere. Med kombinationen af Beierholms geografiske repræsentation med 35 kontorer i Danmark og Oak-lins’ mere end 40 års erfaring inden for M&A realiserer vi et fælles ønske om et fintmasket lokalt niveau af Corporate Finance-løsninger i Danmark og åbner muligheden for at bringe verden ind til de danske virksomheder eller de lokale virksomheder ud i verden. Hertil kommer, at kulturen i Oaklins og Beierholm er ens, - vi er passionerede og i øjenhøjde med vores kunder, og sætter en ære i at udføre høj kvalitet i vores løsninger uanset opgavens omfang", udtaler Daniel Sand.
 

Faktaark, Beierholm

 • Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 116 partnere

 • Beierholm har ca. 1.500 ansatte på 35 kontorer i Danmark

 • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,27 mia. kroner

 • Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning og antal medarbejdere

 • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.

 • De seneste 10 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

   

Faktaark, Oaklins Denmark

 • Oaklins Denmark er en førende midmarket M&A-rådgiver med mere end 40 års erfaring på det danske og globale M&A marked. 

 • Oaklins Denmark er en del af Oaklins, verdens mest erfarne midmarket M&A-rådgiver med 850+ rådgivere globalt og dedikerede industriteams i 45 lande verden over.

 • Oaklins har gennemført mere end 6.500 transaktioner globalt, heraf mere end 300 transaktioner i Danmark.

For yderligere oplysninger

 • Kommende Ledende Partner Kim Harpøth Jespersen, Oaklins Denmark A/S. E-mail k.jespersen@dk.oaklins.com – Mobil 52 15 02 43.

 • Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm. E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 51 26 06 31.

 • Kommunikations- & Marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.

 • Partner Daniel Sand, Oaklins Denmark A/S. E-mail d.sand@dk.oaklins.com. Mobil 30 27 76 67.

 • Partner Flemming Egtved, Oaklins Denmark A/S. E-mail f.egtved@dk.oaklins.com. Mobil 26 27 27 14. 
   


 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice