Ny adm. direktør i Beierholm

Søren V. Pedersen tiltræder pr. 1. maj 2019 som adm. direktør i Beierholm. Han kommer fra en stilling som direktør, statsautoriseret revisor og partner ligeledes i Beierholm. 

Han startede som revisorelev i Beierholm i 1993 og er løbende blevet forfremmet. Han blev en del af partnerkredsen i 2005 og har siddet i Beierholms bestyrelse fra 2011–2018.  Senest er han blevet en del af direktionen i Beierholm fra 29. juni 2018. Han er uddannet HD i revision og regnskab fra Aalborg Universitet i 1997. Siden tog han en master i regnskab ligeledes på Aalborg Universitet, som blev færdiggjort i 2000. 

Søren har været en af drivkræfterne bag Beierholms massive vækst de seneste år. Beierholm har fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere alene de seneste seks år. I 2017/18 omsatte Beierholm for 888 millioner kroner og har i dag 1.160 ansatte fordelt på 29 kontorer i Danmark. Beierholm har de seneste seks år opnået en top-3 placering i medarbejdertilfredshed for virksomheder med over 500 ansatte og har gennem en årrække også opnået topplaceringer i uafhængige kundetilfredsheds-målinger. 

Søren V. Pedersen erstatter på grund af intern aldersgrænse nuværende adm. direktør Kenneth Jensen, der fortsætter sit virke som statsautoriseret revisor i Beierholm. Søren V. Pedersen vil fortsat have sin daglige gang på Beierholms hovedkontor i Aalborg.