Dan Revision bliver en del af Beierholm

Dermed kan Beierholm byde velkommen til 10 nye kolleger, herunder de nuværende ejere af Dan Revision Bente Clausen og Lene Malmros Jensen, som begge er registrerede revisorer. Om beslutningen fortæller Bente Clausen:

”Vi er meget glade for, at vi fremover bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen. Og på den anden side, at de får et stærkt bagland af specialister, som vi og virksomhederne kan trække på. På den måde er alle parter godt rustet til fremtidens behov, og derfor ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm glæder sektionsleder Lars Strange Hansen sig også over, at erhvervslivet i Nakskov nu får en bredere palet af ydelser stillet til rådighed:

”Vi ved fra vores egne kunder, at de efterspørger stadig mere kompleks rådgivning om blandt andet skatteforhold og digitalisering – og vi tilbyder ydelser, der matcher den efterspørgsel. Vi glæder os til at stille dem til rådighed for Dan Revisions nuværende og kommende kunder. Samtidig glæder vi os til at tage godt imod medarbejderne i Dan Revision, som med deres erfaring og kompetencer vil styrke Beierholm yderligere. Vi lægger jo vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Med udvidelsen i Nakskov styrker Beierholm sin position på Sjælland og Lolland-Falster, som fremover vil blive betjent af cirka 290 medarbejdere fordelt på ni kontorer. Dertil kommer kontoret i København med ca. 250 medarbejdere. På landsplan beskæftiger Beierholm i dag ca. 1.300 medarbejdere på 32 kontorer.
 

Faktaark

  • Beierholm er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed, indehavet af 99 statsautoriserede revisorer.
  • Beierholm har ca. 1.300 ansatte på 32 kontorer i Danmark
  • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1 mia. kroner
  • Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere
  • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgiv-ningsvirksomheder.
  • De seneste 6 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Indehaver Bente Clausen, Dan Revision. E-mail bente@dan-rev.dk – Telefon 54 91 00 13. 
  • Sektionsleder Lars Strange Hansen, Beierholm. E-mail lah@beierholm.dk – Telefon 54 84 88 00. Mobil 22 57 22 17.
  • Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm. E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 96 34 78 25. Mobil 51 26 06 31.
  • Pressekontakt: Kommunikations- & marketingchef Uffe Thaarup. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.
Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice