Juridisk rådgivning

Vores team af juridiske specialister kan tilbyde de juridiske services, som virksomheden løbende har behov for. Vores services er særligt målrettet SMV'er og ejerledede virksomheder. 

Primært handler det om rådgivning inden for følgende områder: 

 • Generel erhvervsret og kontrakter
 • Selskabsret
 • Ejeraftaler
 • Køb og salg af virksomheder (M&A), den juridiske del
 • Fast ejendom
 • Lejeret
 • Ansættelsesret
 • Familie- og arveret
 • IT/teknologi, rettigheder, markedsføringsret og telekommunikation.
   
 

Beierholms juridiske specialister bistod sælger, da nordjysk virksomhed blev solgt til international koncern

Beierholm bistod sælger, da MV Farligt Affald A/S blev solgt til Stena Recycling. Til stor tilfredshed for MV Farligt Affalds daværende bestyrelsesformand Niels O. Larsen:

- Det gik fint og gnidningsløst. Vi kom hurtigt ind til benet, og hvad der var vores ømme tæer i det tilbud, vi fik fra køber – og det fik vi kommunikeret godt til køber.

Beierholms juridiske specialister har i et intensivt forløb bistået ejerkredsen bag MV Farligt Affald A/S under salgsprocessen med udarbejdelse og forhandling af salgsaftalen, garantikatalog mv.

Juridisk rådgiver for SMV’er og ejerledede virksomheder

- Beierholms juridiske team hjalp, som vores juridiske sparringspartner, med at skære handelen til. Alle sagsdokumenter var på engelsk, så det var rart at have en professionel rådgiver, der på forståeligt dansk kunne forklare hvad det handlede om, tilføjer Niels O. Larsen.

Beierholms juridiske specialister rådgiver inden for en lang række juridiske områder særligt målrettet virksomheder i SMV-segmentet og ejerledede virksomheder. De juridiske områder omfatter primært selskabsret, generel erhvervsret, kontrakter, ejeraftaler, køb og salg af virksomheder, fast ejendom, lejeret, ansættelsesret, generationsskifter, familie- og arveret og IT/teknologi/rettigheder.

 

Beierholm-afgørelser-Landsskatteretten.jpg

Kæmpe fordel for Beierholms kunder

- Afhængig af sagernes omfang, karakter og kompleksitet bistår vi Beierholms revisorer bag linjerne eller deltager i møder og drøftelser med kunderne og rådgiver dem direkte sammen med revisor og eventuelt en skatterådgiver fra Beierholms skatteafdeling, fortæller Claus Rolsted, Director, Beierholm Jura, og han uddyber:

- Det er en kæmpe fordel, at juristerne i Beierholm sidder integreret sammen med skatterådgiverne og revisorerne, så vi kan give kunderne en sammenhængende rådgivning hele vejen rundt. Det giver kunder hos Beierholm adgang til en bred pallette af eksperter, der arbejder sammen, så kunden kan få løst det hele gennem én kontakt.

Beierholms-specialister-juridisk-rådgivning-600.jpg

 

MV Farligt Affald A/S, der ligger i Hjørring, er specialister i ansvarlig håndtering af farligt affald. Virksomheden var ejet af Cirkulær Nord Fonden og blev solgt til Stena Recycling – en international koncern med næsten 200 genanvendelsesfaciliteter i hele Europa. MV Farligt Affald A/S er revisorkunde hos Beierholm i Hjørring, også efter salget til Stena Recycling.

Det er en kæmpe fordel, at juristerne i Beierholm sidder integreret sammen med skatterådgiverne og revisorerne, så vi kan give kunderne en sammenhængende rådgivning hele vejen rundt. Det giver kunder hos Beierholm adgang til en bred pallette af eksperter, der arbejder sammen, så kunden kan få løst det hele gennem én kontakt.
Claus Rolsted, Director, Beierholm Jura

Som juridiske specialister hjælper vi gerne

Du er velkommen til at kontakte os for en første uforpligtende drøftelse og et prisoverslag. 

Kontakt vores specialister
Den-tredje-alder.jpg