FodboldtrøjeFredag: Medarbejderinitiativ sikrer dobbelt op på Beierholm-støtte til Børnecancerfonden

Men i anledning af Børnecancerfondens initiativ FodboldtrøjeFredag har medarbejderne lagt de nystrøgne skjorter på hylden og er i stedet trukket i favoritfodboldtrøjen – og ikke mindst er der oprettet en fælles medarbejderindsamling på tværs af virksomhedens 34 kontorer for at samle penge ind til Børnecancerfondens forskning.

Beierholm_Fodboldtrøjefredag.jpg
Her ses Beierholms kontor i Aarhus.

Det gode initiativ fra medarbejdernes side har ledelsen valgt at støtte op om, og derfor bliver hver en krone, som medarbejderne donerer, matchet med samme beløb af virksomheden.

Om arrangementet siger administrerende direktør Søren V. Pedersen:
"Det handler naturligvis først og fremmest om at støtte Børnecancerfonden og deres fantastiske arbejde. Derudover er det en ekstra sidegevinst, at alle medarbejdere også har en rigtig hyggelig dag, hvor der bliver delt en masse historier om gode fodboldoplevelser, røverhistorier og ikke mindst diskuteret, hvilken klub der nu lige er den bedste – den slags samler os alle på tværs af organisationen. Og så kan jeg kun sige, at jeg er stolt af medarbejdernes engagement og støtte til Børnecancerfonden.2

I alt indsamlede Beierholms medarbejdere på landsplan 85.615 kr. Et beløb der altså matches af virksomheden, og dermed sender Beierholm i alt 171.230 kr. videre til Børnecancerfondens gode arbejde.

Faktaark

 • Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 110 partnere.
 • Beierholm har ca. 1.375 ansatte på 33 kontorer i Danmark
 • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,15 mia. kroner
 • Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere
 • Beierholm er medlem af HLB, et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.
 • De seneste 6 år har Beierholm ligget i toppen i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

 • Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm. E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 51 26 06 31.
   
 • Kommunikations- & marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.
   
Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice