Brøndum og Beierholm har stærke rødder i Roskilde

Beierholm - Kenneth Brøndum.jpg
Kenneth Brøndum er tilbage i Beierholm

Kenneth Brøndum har det seneste år været ansat hos en revisionsvirksomhed i København. Inden da har han tilbragt 13 år, inkl. sin elevtid, som revisor i Roskilde. De seneste mange af dem i Beierholm.

- Det var både spændende og udviklende at prøve sig selv af i nye rammer. Men ønsket om at vende tilbage til Roskilde har været stærkt. Jeg har mine rødder i Roskilde og det er her, jeg hører til. Roskilde er bare noget helt særligt. Det nære. Netværket. Det her er hjemme, forklarer Kenneth Brøndum, som kan kalde Beierholm for sit andet hjem.

- At vende tilbage til Beierholm, som er fyldt med gode kollegaer, har også været en stor drivkraft for mig. Beierholm har været igennem en virkelig spændende udvikling de seneste år. Der kommer hele tiden nye lokalkontorer til, ligesom nye specialister indenfor forskellige rådgivningsområder bliver en del af rådgivningspaletten. Det giver en stor tilfredsstillelse både at være tæt på kunden og samtidig kunne servicere ikke bare et, men mange behov i forretningen, fortæller Roskilde-revisoren om Beierholm, der bl.a. kan tilbyde sine kunder rådgivning inden for bæredygtighed, digitalisering, uvildig finansiel rådgivning og outsourcing etc.

 

Beierholm - Kenneth Brøndum og Carsten Johnsen.jpg
Kenneth Brøndum og Carsten Johnsen, Beierholm

I det hele taget har Beierholm Roskilde gearet op de senere år. Med specialisterne i ryggen, og med endnu flere ressourcer på Roskilde kontoret, er ambitionen at udvikle sig yderligere sammen med det lokale erhvervsliv. Her får blandt andre Kenneth Brøndum en central rolle.

- Vi kender vores kunder rigtig godt og vi er godt rustet til at være virksomhedernes betroede sparringspartner. Vi har efterhånden et stærkt team i Roskilde og med Kenneth får vi endnu en stærk profil, der står for de samme værdier, som vi gør i Beierholm. Ikke mindst den gode og tætte kundekontakt og den lokale forankring. Og så har Kenneth særligt gode kompetencer inden for rådgivning af ejerledede virksomheder, som jo er stærkt repræsenteret i SMV-segmentet, der udgør Beierholms kernekunder, siger Carsten Johnsen, statsaut. revisor og partner hos Beierholm Roskilde, og tilføjer.

- Vi er da også lidt stolte af, at Kenneth har haft et ønske om at skulle tilbage. Først og fremmest til Roskilde, men også Beierholm. Det vidner om, at både byen og Beierholm er et godt sted at være.

Det udsagn tilslutter Kenneth Brøndum sig til fulde.

- Det er godt at være tilbage og jeg glæder mig til at komme rundt i Roskilde, møde både nye og kendte ansigter, og i det hele taget dyrke netværket lokalt, slutter Kenneth Brøndum.

Kenneth Brøndum, Beierholm og Roskilde genforenes den 1. september 2021.

Læs mere om Beierholm Roskilde her.