Beierholm kåres på ny som en af Danmarks bedste arbejdspladser

Beierholm ligger for 10. år i træk i top-5 blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Det blev offentliggjort ved Great Place to Work® Institutes store digitale awardshow den 17. marts 2022, hvor Danmarks bedste arbejdspladser blev kåret. Som nævnt er Beierholm den eneste virksomhed i kategorien, som konstant har ligget i top-5 over de seneste 10 år. Men Beierholm deltager ikke alene i Great Place To Work for at få flotte placeringer. Det primære formål er at fastholde et internt fokus på medarbejdertrivslen baseret på en uafhængig bedømmelse, og det er netop dette vedholdende arbejde, der gør det muligt at holde et stabilt topniveau.

Beierholm-Profilfotos-2021-589-72dpi.jpg

”Vi har samarbejdet med Great Place to Work® siden 2008 og ser dette samarbejde som et væsentligt bidrag til vores løbende arbejde med at sikre en høj medarbejdertrivsel. Det mangeårige fokus på trivsel er kommet os særligt til gode den seneste tid, hvor vi, som alle andre, har arbejdet hjemmefra i lange perioder. Hjemmearbejdet har især været en udfordring for vores yngre kollegaer, som har behov for sparring med mere erfarne kolleger i dagligdagen”, siger adm. direktør Søren V. Pedersen fra Beierholm, og fortsætter:

”Vi iværksatte ret tidligt under Corona pandemien nogle særlige tiltag med fokus på at bevare en tæt kontakt til især vores unge under oplæring. Derudover har mange af vores 34 lokale kontorer prioriteret, at det var muligt at møde ind på kontoret i de perioder, hvor det var hensigtsmæssigt og sundhedsmæssigt forsvarligt.” 

Søren V. Pedersen startede selv som elev i Beierholm og er i dag øverste chef i en virksomhed, der inden for de seneste år har fordoblet både omsætning og antallet af medarbejdere. Beierholm er i dag den revisions- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, der håndterer flest regnskaber, og planen er, at vækstkurven skal fortsætte opad også i de kommende år. Her er en høj medarbejdertilfredshed et vigtigt middel til at nå målene: 

”Det lyder som en floskel at sige, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Men det kan vi om nogen skrive under på, og hos os er høj trivsel blandt medarbejderne en afgørende nøgle til vores succes. At vores kollegaer har en dagligdag med fokus på den enkeltes trivsel og udvikling, er en af årsagerne til, at vi hvert år opsøges af en række mindre og mellemstore revisionsvirksomheder, der gerne vil være en del af Beierholm. Dermed er medarbejdertrivsel et væsentligt element i vores vækststrategi”, forklarer Søren V. Pedersen.
 

Fakta om kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser®

Great Place to Work® kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser® inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser. 

Beierholm har de seneste 14 år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere” og i år blev det til en fjerdeplads i denne kategori. Beierholm har desuden to gange vundet specialprisen ”Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år” – en pris der kun at uddelt fire gange i alt. 

2022_Danmark_500+ medarbejdere.png

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm. E-mail svp@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 51 26 06 31.
     
  • Kommunikations- & marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.
     

Om Beierholm

Efter en årrække med massiv ekspansion er Beierholm med 1.500 medarbejdere fordelt på 34 kontorer over hele landet i dag en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Med afsæt i centrale kompetence centre og lokale partnere har Beierholm fokus på at servicere mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Beierholm har de seneste ni år ligget i top fem blandt Danmarks bedste arbejdspladser med over 500 ansatte®. 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice