Kundecase - familie i etableringsfasen

Fik luft i økonomien og ro i maven

 

Beierholm medarbejder lytter til musik.jpg


 

Uafhængig rådgivning er vores bedste økonomiske beslutning nogensinde.
 
Helene og Martin

Helene og Martin, en familie bosat nær Aarhus og i etableringsfasen af livet, var aktuelle med sit første boligkøb, da de søgte uvildig finansiel rådgivning. Læs her familiens oplevelse af rådgivningsforløbet og den betydning det fik for dem.

Hvorfor søgte I uvildig rådgivning?

"Efter købet af vores første hus oplevede vi at sidde væsentligt strammere i det end forventet. Vi besluttede derfor at opsøge uafhængig rådgivning og valgte Uvildige.dk, efter anbefaling fra en arbejdskollega."

Hvilken rådgivning fik I?

"Vi fik en total gennemgang af vores økonomi, som blev holdt op imod den gæld, vi havde stiftet i forbindelse med huskøb og bilkøb. 

Rådgivningsforløbet involverede blandt andet også et møde med banken, hvor Uvildige.dk også deltog. Det var tydeligt, at der var en meget mere ligeværdig dialog, da det var to fagpersoner, som talte sammen."

Hvordan var oplevelsen?

"Vi oplevede vores forløb hos Uvildige.dk som ekstremt professionelt og med kompetent rådgivning, som samtidig foregik helt nede på jorden. Brian, vores rådgiver hos Uvildige.dk, virkede virkelig til at gå op i vores situation og han var dygtig til at forklare tingene i lægmandstermer." 

Hvad blev udbyttet for jer?

"Helt konkret, har vores rådgivning resulteret i et bedre bank set up, og en vurdering på vores hus, som lå 500.000 over hvad vi købte for, og disse penge brugte vi på at nedbringe det dyre banklån. Vi har derfor kunne sende vores yngste i vuggestue, uden at det kan mærkes i vores økonomi, og som følge af det, sidder vi langt bedre i det nu, end før vi fik rådgivning fra Uvildige.dk." 

Kan I anbefale uvildig rådgivning til andre?

"Det er vitterligt ikke mange firmaer, som formår at være ekstremt vidende og professionelle i deres område, men samtidig også være totalt nede på jorden og forklare tingene, så de er til at forstå for alle. Hvis du kombinerer dette med en oprigtig interesse for at forbedre kundens økonomi, og liv, så har vi en potent cocktail. 

Vi vil til enhver tid - og har i øvrigt allerede gjort det - anbefale vores netværk at bruge Uvildige.dk. Dette gælder ikke mindst andre førstegangskøbere, som fra start har et meget reelt behov for at få skruet den bedste løsning sammen for dem selv - og ikke for banken. Men vi har også anbefalet vores forældre, at bruge Uvildige.dk, da de nu er pensionister og dermed har fordel af at fokusere på omkostningsminimering.

Vi håber og tror, at vi vil se langt flere eksterne rådgivere til private bankmøder, som man typisk ser til erhvervsmøder, da det vitterligt er penge givet godt ud. Det er uden sammenligning det klogeste træk, vi har foretaget os i forbindelse med købet af vores første hus."

Vi hjælper også gerne dig

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi indleder altid gerne med en afklaring af dine ønsker og behov samt hvilken værdi, vores rådgivning kan tilføre dig og din økonomi.

Kontakt os for en uforpligtende snak
Beierholm - gratis hotline.jpg