Efter markant omsætningsvækst: Beierholm opruster på skatteområdet med stærk og internationalt anerkendt brancheprofil

Nikolaj Vinther
Anders Oreby Hansen

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm oplever i øjeblikket massiv fremgang på skatte- og afgiftslovgivningsområdet, hvor man på blot ét år har set en vækst på mere end 30 procent, hvilket gør forretningsområdet til et af de hurtigst voksende i virksomheden. 

For at sikre momentum og sætte yderligere fart på udviklingen er Beierholm derfor i gang med at opruste i skatteafdelingen og har pr. 1. juni ansat advokat Anders Oreby Hansen som ny skattepartner med tilknytning til Sjælland og fysisk placeret på kontoret i København. 

- Vi har gennem længere tid været på udkig efter en skattepartner, som kan være med til at udvikle og indfri vores ambitioner på skatteområdet, hvor vi særligt gerne vil udbygge rådgivningsdelen og komme endnu tættere på vores kunder over hele landet. Det tager dog tid at finde en profil, som har dyb indsigt i lovgivningen og samtidig kan yde kompetent rådgivning – og således formår at hjælpe virksomhederne med at omsætte skatteproblemstillinger til løsninger, forklarer skattepartner og leder af Beierholms skatteafdeling, Nikolaj Vinther, og tilføjer:

- Derfor er vi meget tilfredse med at kunne tiltrække en så stærk og kendt profil som Anders – dét må siges at være et scoop for os. Med ham får vi en tung skatteprofil med ombord, der har en baggrund som advokat og senest kommer fra en stilling som partner hos advokatfirmaet Lundgrens. 

Med ansættelsen har Beierholm ambitioner om at bringe skatteafdelingen endnu tættere på de sjællandske kunder og således udbygge det allerede voksende skatteområde på Sjælland.

- Da vi for nogle år siden fik en skattepartner tilknyttet afdelingen i Aarhus, så vi en særdeles positiv udvikling i det midtjyske, og den samme udvikling forventer vi at se på Sjælland med ansættelsen af Anders. Desuden ser vi frem til at få en kompetence-indsprøjtning særligt inden for international selskabsbeskatning og herunder Transfer Pricing, som Anders har forfattet flere bøger om, fortæller Nikolaj Vinther.

Massiv efterspørgsel på rådgivning fra SMV’er

Tilgangen af endnu en skattepartner er en del af Beierholms oprustning af skatteafdelingen, som i dag tæller 32 medarbejdere, og efter planerne frem mod 2026 skal fordobles i antallet. Det sker for at imødekomme en stigende efterspørgsel fra særligt mindre og mellemstore virksomheder, som opsøger rådgivning og hjælp til at navigere i den danske skatte- og afgiftslovgivning.

- Vi er vækstet markant på skatteområdet – også selvom Covid-19 kortvarigt bremsede aktiviteterne. Udviklingen er præget af, at der de seneste fem år er kommet flere og mere komplekse regler, som virksomhederne skal leve op til på skatteområdet. Og det er naturligvis i særlig grad de mindre og mellemstore virksomheder, der oplever, at det er svært at operere i ”skattejunglen”, slutter Nikolaj Vinther.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Skattechef og -partner Nikolaj Vinther, Beierholm, tlf. 27 77 72 00 og e-mail: niv@beierholm.dk
  • Kommunikations- og marketingchef Uffe Thaarup, Beierholm, tlf. 98 18 72 00, mobil 20 80 28 41 og e-mail: uth@beierholm.dk 

Om Beierholm

Efter en årrække med massiv ekspansion er Beierholm med 1.300 medarbejdere fordelt på 32 kontorer over hele landet i dag en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Med afsæt i centrale kompetencecentre og lokale partnere har Beierholm fokus på at servicere mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Beierholm har de seneste otte år ligget i top fem blandt Danmarks bedste arbejdspladser med over 500 ansatte®. Beierholm er i 2021 for anden gang i træk kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. 
 

Beierholm - tilmelding til nyhedsservice

Tilmeld dig nyhedsservice

Bliv opdateret med aktuelt nyt. Modtag inspiration og indsigter, der kan lette hverdagen og flytte forretningen. Få invitationer til events, netværk, kurser og webinarer.

Tilmeld dig nyhedsservice