Vores historie

Beierholm - fra 1929 til nu

Fra en beskeden start i Aalborg i 1929 er Beierholm i dag blandt Danmarks førende, landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomheder med 34 kontorer og ca. 1.450 medarbejdere fordelt over hele landet. 

Gennem alle årene har det været det samme grundsyn og fokus, som har været drivkraften for virksomhedens udvikling og vækst. Det er et solidt, historisk fundament til at rådgive og hjælpe kunderne i fremtiden.

Stærk faglighed, rettidig omhu, nærhed, stærke værdier, høj kvalitet, styret udvikling og vækst, forandringsparathed, værdiskabelse og balance har i alle årene været Beierholms fundament.

Beierholm - vi har vores værdier

 

Først Nordjylland

Som selskab blev revisionsvirksomheden etableret i 1945 under navnet Nordjyllands Revisionskontor A/S, som allerede året efter etablerede en afdeling i Hjørring. I de følgende år udviklede virksomheden sig stabilt med tilgang af mange kunder og flere medarbejdere.

Så København

I 1940’erne etablerede William Mortensen sit revisionsfirma i København, og i 1955 trådte Børge Beierholm til som ny medarbejder hos Mortensen. Hermed var grundlaget skabt for partnerskabet: Mortensen & Beierholm. 

Efterfølgende udviklede begge virksomheder sig med nye aktiviteter i Vest- og Østdanmark. I 1985 startede en proces, som resulterede i, at Nordjyllands Revisionskontor og Mortensen & Beierholm fusionerede med Mortensen & Beierholm som det fortsættende firmanavn.

Beierholm rådgivning og revision 18

 

Og så landsdækkende

Væksten fortsatte, og flere afdelinger blev etableret på forskellige lokationer i Danmark som led i målsætningen om, at Mortensen & Beierholm ønskede at være landsdækkende og fysisk til stede tæt på kunderne. Det banede vejen for, at Mortensen & Beierholm i årenes løb overtog flere lokale revisionsfirmaer, som efterfølgende er blevet integreret og videreudviklet i den landsdækkende organisation. 

Navneændring i 2008

I 2008 ændrede selskabet navn til Beierholm, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, og i 2010 ændrede Beierholm selskabsform fra et revisionsaktieselskab til et revisionspartnerselskab.

Beierholm - et stærkts hold af specialister HERO

 

Væksten fortsætter

Over de seneste år har en række velanskrevne revisionsvirksomheder sammenlagt sig med Beierholm. I 2016 blev RSM plus, AP Statsautoriserede Revisorer, Erik Munk, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab samt rådgivervirksomheden Uvildige.dk en del af Beierholm. I 2017 har Beierholm overtaget revisionsafdelinger i Næstved, Nykøbing Falster og Vejle.

I 2018 blev Revisionsfirmaet F. Bøgh Jørgensen ApS, Odense, Revisionsfirmaet Jesper Clausen, Hvide Sande samt Honum & Dyg, Registreret Revisionsaktieselskab i Sæby en del af Beierholm. Desuden valgte Deloittes afdeling i Slagelse at blive en del af Beierholm. I Vestjylland blev Beierholm styrket, da HB Revision og Vestjysk Revision, Lemvig og Thyborøn overgik til Beierholm.

I 2019 er RIR Revision i Roskilde og Holbæk fra august, Graungaard & Partnere, reg. revisionsanpartsselskab i Vejle fra september samt SMJ Revision fra oktober blevet en del af Beierholm. Samtidig etablerede vi internt en særskilt rådgivnings- og salgsafdeling og udvidede vores  IT-afdeling til IT & Processer.

I 2020 blev Revisionsfirmaet Søren Dahl i Odense i juni samt Revisionsfirmaet Iversen & Hald i Holstebro i august en del af Beierholm. Den 1. oktober etablerede vi ny sektion i Køge, hvor Reviplan i Køge blev en del af den nye sektion.

I 2021 er følgende blevet en del af Beierholm: En afdeling i Grant Thornton, København. Finanschefen ApS, Næstved. Outsourcingvirksomheden FocusOnBusiness, Viby, (RNG). Din Online Kontorassistent, Lemvig. GLB Revision A/S, Køge. Dan Revision A/S, Nakskov. Outsourcingvirksomheden Matrix Support ApS, Aalborg. Og endelig har vi etableret en ny sektion i Skive, hvor PwC's afdeling i Skive besluttede sig for også at blive en del af Beierholm.

Fakta om Beierholm

 • Beierholm løfter i regnskabsåret 2020/21 sin omsætning med 11 procent til 1,16 milliarder kroner mod DKK 1.045 mio. året før. 
 • Ca. 1.450 ansatte på 34 kontorer i Danmark.
   
 • I løbet af de seneste 5-6 år fordobling af både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere.
   
 • Beierholms skatteafdeling er en af de største i landet blandt revisionsvirksomheder med
  hovedfokus på SMV'er.
   
 • I top 5 de seneste 6 år i Great Place To Work®: Danmarks bedste store arbejdsplader.
   
 • Vinder af specialpris i Great Place to Work®: Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge under 25.
 

Bliv en del af Beierholm

Driver du et revisionskontor, og går du med overvejelser om at blive en del af et fagligt fælleskab, ja så vil vi meget gerne indlede drøftelser med dig.

God plads til selvstændighed

I de seneste fem år har vi gennemført ikke mindre end 35 opkøb og fusioner. Alle nytilkomne har følt sig godt modtaget, og det skyldes blandt andet, at vi giver plads til, at de enkelte kontorer kan drive deres forrentning med en stor grad af selvstændighed. Under Beierholms stærke værdisæt og retningslinjer for styring af kvalitet og opgaveløsning har de enkelte kontorer alle muligheder for at præge kontorets videre hverdag og udvikling.

Beierholm find rådgiver - HERO

Skal din virksomhed være en del af Beierholm?

Specialistfunktioner og digital indsigt

Er du allerede en del af revisionsbranchen, kan du sikkert nikke genkendende til en forretningsverden, der bliver stadig mere kompleks. Derfor har vi opbygget nogle meget stærke specialistfunktioner inden for blandt andet skat, it, digitalisering mv., som understøtter de enkelte kontorer. Derfor kan du med ro i sindet fokusere på at udvikle dine kunder og passe din forretning.

Bliv SMV’ernes foretrukne revisor

Beierholm vil være de mindre og mellemstore virksomheders foretrukne revisor. Det kan du også blive. Kontakt adm. direktør Søren V. Pedersen allerede i dag, så finder vi et tidspunkt for en uforpligtigende snak.

Kontakt os her
Beierholm - vi skaber balance.jpg