Årsregnskabsloven

Langt hovedparten af danske virksomheder aflægger årsrapport efter årsregnskabsloven. Det samme gør langt hovedparten af Beierholms kunder, og vi har derfor opbygget en betydelig erfaring med assistance med udarbejdelse af årsrapporter efter årsregnskabsloven samt rådgivning om mulighederne, som loven giver de danske virksomheder i jagten på det retvisende billede.

Vi benytter moderne og innovative værktøjer, hvilket direkte kan oversættes til ”virkelig meget kvalitet for pengene” til vores kunder. 

Tjekliste til årsregnskabsloven pr. regnskabsklasse

Find her vores tjekliste til årsrapporten 2019 pr. regnskabsklasse, som har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse.

Ændringer til årsregnskabsloven vedtaget i maj 2015

Den mest omfattende ændring af årsregnskabsloven siden 2001 blev vedtaget i maj 2015. Ændringen af loven havde virkning for regnskabsår, som startede 1. januar 2016 eller senere (2016 og 2016/17-årsrapporter). 

Beierholm har udarbejdet en publikation, som omhandler ændringerne til årsregnskabsloven og fungerede som en guide til implementering af ændringerne i 2015 og 2016. 

Guiden fungerer herudover som et opslagsværk, der giver praktisk vejledning i regnskabsmæssig behandling efter årsregnskabsloven. 

Guiden kan hentes her.  

Kontakt en af vores Beierholm-afdelinger eller en af vores regnskabsspecialister. Se kontaktoplysninger herunder:

 

Kasper Nikolaj Jørgensen
+45 96 34 72 36
knj@beierholm.dk 

 

Lise Kuld
+45 30 51 92 13
lku@beierholm.dk

in
Share
f
Share
Share