SMV:Digital – ny pulje åbner den 16. april 2021

Nu har du på ny mulighed for at hente økonomisk støtte til din digitale omstilling. Den 16. april kl. 9.00 åbner nemlig en ny 20 mio. kr. pulje for ansøgninger.

Her kan du søge tilskud på op til 100.000 kr. til privat rådgivning inden for digital omstilling og e-handel. Men vær opmærksom på, at efterspørgslen er stor. Derfor er det vigtigt at forberede din ansøgning, inden puljen åbner, så du kan være klar til at taste.

Ønsker du at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digitalisering, tilbyder denne pulje dermed en god mulighed for et godt afsæt. Du kan søge støtte til rådgivning i forbindelse med implementering af dit projekt, men også til rådgivning af mere afklarende karakter. På smv:digital.dk  finder du en række eksempler til inspiration.

Tildelingskriterier

Ansøgninger rettet tilskudspuljen behandles efter først-mølle-princippet og skal opfylde disse listede krav for at komme i betragtning. 

  • Dansk CVR-nr.
  • 3-249 ansatte
  • Min. 2 mio. kr. i omsætning i seneste afsluttede regnskabsår
  • En omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • Projektet bidrager til at realisere virksomhedens vækstambitioner
  • Tilstrækkelig organisatorisk og økonomisk forankring af projektet
  • Projektet har digital og teknologisk nyhedsværdi for den enkelte virksomhed.

(OBS: Ved koncernforbundne selskaber vurderes ansatte, omsætning og balance på koncerntal)

Få hjælp til afklaring og ansøgning

Inden du ansøger, bør du orientere dig yderligere om de formelle krav til ansøgningen. Du kan kontakte dit lokale erhvervshus for yderligere info, og du kan læse mere om den aktuelle pulje på smvdigital.dk.

Hos Beierholm kan vi også hjælpe dig med afklaring og ansøgningsproces samt ikke mindst sparring og rådgivning på din forretningsudvikling. Kontakt din Beierholm revisor eller udfyld og indsend en kontaktformular her, så hører du fra os hurtigst muligt.

in
Share
f
Share
Share