Rådgivning til lukningsramte minkavlere

Danske minkavlere befinder sig i en historisk svær situation. Alle mink er aflivet, og branchen står over for en reel nedlukning – i hvert fald i en overskuelig årrække.

Det er en erhvervskrise, hvis lige vi aldrig har set i Danmark. Den er svær at begribe – og den er endnu sværere at overskue og håndtere, når man står midt i den.

Det er netop, hvad minkavlere over hele landet gør i denne tid.

Vi er specialister i krisehjælp

Vi har mange års erfaring i at rådgive og hjælpe ejerledede virksomheder, der bliver ramt af økonomiske udfordringer. Vi råder over et stort hold af specialister, der straks kan træde til, når en virksomhed pludselig befinder sig midt i en uventet krise.

Som revisor for mindre og mellemstore ejerledede virksomheder ved vi, hvor vigtigt det er, at vores rådgivning er i øjenhøjde, og at vi taler samme sprog som ejerlederen. Det handler om at skabe tryghed, overblik og få truffet de rigtige beslutninger. Derfor rådgiver vi ikke fra distancen. Vi engagerer os som en tæt og betroet sparringspartner, som du altid kan komme i  kontakt med.

Første møde er gratis 

Dit første møde med os er naturligvis gratis. Her får du et godt indblik i den brede pallette af kompetencer, som vi råder over. På mødet planlægger vi det videre forløb, hvor vi vil afdække de udfordringer og muligheder, som du har. Så hold dig ikke tilbage. Download nedenstående brochure og kontakt allerede i dag en af specialisterne.

   

in
Share
f
Share
Share