God selskabsledelse

Vi kan vise vejen til god selskabsledelse

Vejen til god selskabsledelse kan være en svær balancegang. Beierholm kan være din uvildige sparringspartner, der kan være med til at sammensætte din nye bestyrelse, skabe det samspil, der kan sikre en god ledelse af din virksomhed, eller definere hvad god selskabsledelse er for din virksomhed. Umiddelbart lyder det jo nemt og ligetil - men i praksis kan vejen til god selskabsledelse være fuld af blindgyder og uforudsete udfordringer. Så lad os vejlede og skræddersy en køreplan for din virksomhed.

Publikationen: "God Selskabsledelse" forfattet af statsaut. revisor Anders Bisgaard og professor Steen Thomsen, Copenhagen Business School - og udgivet i regi af FSR - Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Publikationen kan læses her.

Den rigtige timing kommer ikke af sig selv

Når diamanter skal forædles til den højeste værdi, skal noget måske skæres væk, og derefter skal diamanten styrkes og forfines ved den rigtige slibning og trimning.

Akkurat sådan er det også, når virksomheder skal sælges. Det bør naturligvis ske, når virksomheden er i topform. Det er den måske ikke på netop det tidspunkt, hvor beslutningen om at sælge bliver truffet. Som i så mange andre forhold handler det derfor om den rigtige timing, som man bedst opnår ved en ordentlig forberedelse i god tid.

Med værktøjet carat+ har vi en arbejdsmetode i vores rådgivning, som optimerer opmærksomheden mod de muligheder, der findes i den aktuelle situation.

Det videre forløb - Hvordan kommer du videre?

Vi kan hjælpe med at skabe overblik og få sat tingene i system. Vi kan hjælpe med at identificere og synliggøre værdierne i din virksomhed. Dermed bliver det nemmere at få den rigtige pris for virksomheden og at realisere dine mål og ønsker for både din egen og virksomhedens fremtid, på de bedst mulige vilkår.

Find og kontakt dit nærmeste Beierholm kontor.

in
Share
f
Share
Share