Lad os tage en forretningssnak

Vil du forenkle og digitalisere din økonomifunktion? – så start med at tage udgangspunkt i forretningen

 

Du kan bruge masser af tid og penge på digitalisering. Men digitalisering er kun noget værd, hvis den gør din virksomhed stærkere og giver dig tid til de ting, der udvikler forretningen.

Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder til en lettere hverdag. Vi har indsigt i dagligdagens udfordringer og muligheder og ved, at forretningen bør komme før valg af teknologi, når digitale fordele skal opnås. Derfor har vi udviklet Beierholm BeJour, en online service hvor du får adgang til smart håndtering af bilag, løn og dokumenter, og giver dig overblik over deadlines og hovedtal.

Med Beierholm BeJour, er valg af teknologi truffet for dig, så du nemmere kan komme i gang og få glæde af nye digitale fordele, der understøtter din forretning og forenkler den økonomiske administration. Løsningen indeholder et opdateret ERP-system i skyen tilpasset mindre og mellemstore virksomheder samt en lang række funktioner som understøtter økonomifunktionen i din virksomhed. Så er du fri for at sætte dig ind i tekniske problemstillinger og træffe beslutning om valg af software. Når du tager udgangspunkt i forretningen, sikrer du, at løsningen giver dig et solidt fundament til at træffe de rigtige beslutninger. 

I takt med at din virksomhed udvikler sig, opstår der naturligvis nye behov. Derfor har vi også gjort det let at udvide Beierholm BeJour med nye funktioner. Det gælder også muligheden for, at lave integration til andre forretningssystemer som eksempelvis time- sagsstyring, webshop og kassesystemer. For jo flere arbejdsgange, du forenkler, jo mindre fylder de i hverdagen.

Når digitaliseringen af økonomifunktionen bygger på et forenklet og standardiseret setup, hvor arbejdsgangene er gennemtænkte, får du også muligheden for at outsource hele eller dele af dit bogholderi. Det sikrer, at opgaverne bliver løst der hvor det kræver færrest ressourcer, så der frigøres tid til at udvikle forretningen. 

Har du råd til at lade være? 

Men hvad koster det at digitalisere din økonomifunktion? Svaret er, at det afhænger af dit ambitionsniveau, og hvilke funktioner du vælger at digitalisere – du betaler nemlig kun for de ting du gør brug af. Så der er ikke et entydigt svar på det spørgsmål. Men den gode nyhed er, at du med Beierholm BeJour kan starte i det små, og høste de lavt hængende frugter, og så skalere løsningen i takt med, at din virksomhed er parat til det. 

Vi ved, at digitalisering kan både frigive tid og spare dig for administrative omkostninger – og samtidig give dig et langt større indblik i din virksomhed, så du kan blive endnu mere effektiv.

Lad os tage en forretningssnak, hvor vi får afdækket, hvordan Beierholm BeJour kan hjælpe dig i gang med digitalisering af økonomifunktionen og få skabt en lettere hverdag med bedre overblik og mere tid.

Vil du vide mere?

Er du allerede Beierholm-kunde, så tag fat i din personlige revisor. Hvis ikke, kan du kontakte os her.

in
Share
f
Share
Share