Rådgivning om valg af it-system

It-rådgivning med økonomisk kant 

Formålet med Beierholms rådgivning på it-området er at hjælpe vores kunder med at vælge den it-løsning, som er rigtig for dem. Med rigtig mener vi at finde det punkt, hvor der er balance mellem indsats i form af tid og økonomiske ressourcer og resultat i form af funktionalitet og sikkerhed. I vores it-rådgivning trækker vi på de klassiske revisorkompetencer inden for økonomisk forsvarlig drift af virksomheder kombineret med dyb indsigt i it-løsninger, it–processer og it-sikkerhed (herunder overholdelse EU persondataforordningen). 

Håndholdt rådgivning

Beierholms it-rådgivning tager altid udgangspunkt i det konkrete behov og strækker sig fra et par timers sparring om valg af it-system til længere forløb, hvor vi f.eks. rådgiver om redesign af it-processer. Vores kunder på rådgivningsområdet er ofte virksomheder, som ønsker at outsource it-driften eller anvender it-serviceleverandører.

Næste skridt?

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af, hvordan I kan drage fordel af vores it-rådgivning. Når vi er enige om formål, omfang og økonomi, udarbejder vi et arbejdsdokument, som beskriver projektet, og som gør det muligt for jer at disponere ressourcerne bedst muligt og komme i mål uden uønskede overraskelser.  

 

Kontakt IT-revisionsafd.

 

Kim Larsen
Statsaut. revisor
Direkte tel. +45 33 38 99 31 
kla@beierholm.dk


Jesper Aaskov Pedersen
 
IT-Auditor, Manager
Direkte tel +45 33 38 98 10 
jpe@beierholm.dk 

in
Share
f
Share
Share