Værd at vide

Vores kompetencer

Beierholms it-revisorer repræsenterer det bedste af to verdener: Vi har et indgående praktisk og teoretisk kendskab til it-systemer og processerne omkring dem. Og så mestrer vi naturligvis det klassiske revisorhåndværk, om nødvendigt med råd og vejledning fra vores statsautoriserede revisorkolleger i Beierholm. Vi lægger i det hele taget vægt på den praktiske anvendelighed af vores arbejde: Vores ydelser og vores rådgivning skal være til nytte i vores kunders virkelighed og dagligdag. 

Tæt på kunderne

Vi lægger vægt på en uformel og direkte omgangstone, både internt og i forhold til vores kunder. Det er med til at skabe nogle fortrolige og tætte relationer mellem vores kunder og os, og gør det naturligt for vores kunder at bruge os som sparringspartner i det daglige.  

Kvalitetskontrol i Beierholm

Som revisorvirksomhed har vi naturligvis en effektiv og grundig kvalitetskontrol – vi tager vores egen medicin. Vi er en del det internationale RSM-netværk, og vi indgår i netværkets fælles kvalitetskontrolordning. Vi er også underlagt Revisortilsynet, der fører tilsyn med alle danske godkendte revisionsvirksomheder.

Tilfredse kunder

Blandt vores kunder inden for it-revision er virksomheder af alle typer og inden for alle brancher. Specielt har vi stor erfaring med virksomheder inden for it-hosting. Fælles for vores kunder er, at de vender tilbage, år efter år, og at de anbefaler os i deres netværk. Faktisk er langt størstedelen af vores nye kunder virksomheder, som har fået os anbefalet af en af vores eksisterende kunder, og det er vi utroligt stolte over og tilfredse med. Af principielle grunde opgiver vi ikke referencekunder på vores hjemmeside, men kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvem vi arbejder med eller ønsker, at vi etablerer kontakt til en eller flere referencekunder. 

 

Kontakt IT-revisionsafd.

 

Kim Larsen
Statsaut. revisor
Direkte tel. +45 33 38 99 31 
kla@beierholm.dk


Jesper Aaskov Pedersen
 

IT-Auditor, Manager 
Direkte tel +45 33 38 98 10 
jpe@beierholm.dk 

in
Share
f
Share
Share