Fokus på dine mål

En iværksætter skal tage stilling til ufatteligt mange spørgsmål, når han eller hun beslutter sig for at starte ny virksomhed - eller måske skal overtage og videreføre en eksisterende virksomhed. Mange iværksættere oplever disse spørgsmål som uovervindelige forhindringer og en alvorlig bremse for den kreative proces, som jo er den drivende kraft for den typiske iværksætter. Og ofte er der tale om spørgsmål, som ingen iværksættere kan forholde sig til uden hjælp fra en specialist.

Artemis er det nye planlægningsværktøj, som rådgiverne hos Beierholm kan bruge til at lede iværksætteren forbi forhindringerne og styre på vejen mod målet.

Artemis giver overblik over "best practice"

Med Artemis kan vores rådgivere i et tæt samarbejde med iværksætteren tage højde for alle forhold i processen med at etablere eller overtage en virksomhed. Samtidig giver Artemis adgang til al relevant information om formelle og praktiske regler og vilkår for iværksætteren baseret på en meget bred vifte af konkret viden og erfaringer.

Alt i alt er Artemis med til at sikre en styret og systematisk proces for iværksætteren, som ønsker at ”få foden under eget bord” - vel at mærke uden forhindringer eller ubehagelige overraskelser undervejs.

in
Share
f
Share
Share
vr porn