Vækst- og lånefonde - en oplagt kombination, hvis du ikke kan låne alt i banken

Vækstlån eller vækstkaution kan være et godt supplement til et banklån, hvis banken ikke vil finansiere hele det beløb, du skal bruge.

 

 

- Men du skal også være opmærksom på, at Vækstfonden eller andre lånefonde naturligvis ikke bare låner penge ud. Så ligesom, når du skal i banken, skal du være velforberedt og klar på, at det kan tage noget tid at få behandlet din låneansøgning. Det pointerer Hans Peter Christensen, der er adm. direktør hos Beierholms investerings- og finansieringsspecialister i Uvildige.dk.

Kombination kan give attraktiv finansiering - tjek banklån først

Han tilskynder altid kunder til at være meget grundige med at undersøge mulighederne for finansiering – og være skarp på de betingelser, gebyrer, renter og hæftelser, der følger med.

- Desuden skal du være opmærksom på, at en kombination af finansieringsformerne muligvis kan give dig den mest attraktive finansiering.

- Lån i Vækstfonden kan styrke dine muligheder for at realisere vækst eller udvikling i din virksomhed. Men du skal være klar over, at et vækstlån ofte accepterer en højere risiko og derfor også er dyrere end et banklån. Derfor er det vigtigt for dig, at du er grundig og undersøger dine muligheder i banken først.

- Hvis din egenkapital ikke er stor nok til, at du kan udvikle eller vækste din virksomhed, og hvis banken ikke vil låne dig hele det beløb, du har brug for til at realisere dine planer, så er Vækstfonden, Eksportkreditfonden eller andre lånefonde oplagte at søge finansiering hos, tilføjer Hans Peter Christensen.

Vækstkaution - kan måske bane vejen for dit banklån

Vækstkaution – hvor Vækstfonden kautionerer for hele eller dele af et lån – kan også være en mulighed for at hente et godt banklån.

- Men der skal man også være klar over, at det oftest kan være en tung proces at sikre dig et lån i Vækstfonden eller andre låne- eller kreditfonde, siger Hans Peter Christensen.

Kontakt din Beierholm-revisor for rådgivning om finansiering

 

Læs også

 

 

 

 

in
Share
f
Share
Share