Ingen kunder, problemstillinger og løsninger er ens. Alligevel tager vi hos Beierholm altid samme tilgang, fordi vi mener, at nærhed, forståelse for unikke behov og kompetencer er nøglen til et succesfuldt samarbejde. Uanset om det gælder Skat, moms og afgifter, Regnskab, Revision eller Rådgivning

Digital erhvervsservice hos Beierholm

Rådgivning, Regnskab

Erhvervsservice hos Beierholm i Aarhus varetager bogføring, løn og rapportering for en stor amerikansk virksomheds afdeling i Danmark. Omdrejningspunktet er ERP-systemet i Beierholms digitale univers, og yderligere digitale tiltag er på vej.

COVID-19: Nyt takeaway-concept under...

Rådgivning

Frimanns Gourmet fik aflyst alle arrangementer på grund af coronakrisen. På ganske kort tid havde cateringfirmaet mistet sin omsætning for den periode, der normalt er årets travleste. Men i stedet for at sende kokkene hjem er der aftalt arbejdsfordeling, og firmaet laver nu takeaway-måltider i et nyt koncept - med overvældende...

COVID-19: Hurtig realisering af...

Rådgivning

Efter regeringens udmelding om, at Danmark skulle lukkes ned, overvejede direktør i SeeSafe Michael Frandsen konsekvenser og muligheder for SeeSafe. Hurtigt stod det klart, at situationen og restriktionerne omkring fysisk forsamling var en god anledning til at realisere den forretningsidé, Michael havde ruget på i et stykke tid:...

For vores kunders skyld

Et kundeportræt. IT-konsulentvirksomheden Daxiomatic er skabt som et oprør mod en branche, der ikke behandlede sine kunder pænt.

Revisoren som sparringspartner for...

Revision, Regnskab, Rådgivning

Det er kun en fordel for en familiedrevet virksomhed at have et åbent og ærligt forhold til sin revisor. Hvis vi var lukkede omkring det familiemæssige, kom sandheden måske ikke altid frem, siger direktør i bcm transtech a/s, Torben Christiansen.

Passioneret hoteldrift med Beierholm som...

Sandra og Marc Weinert har skabt Guldsmeden Hotels med afsæt i bæredygtighed og det gode værtskab.

Fra lokalt vikarbureau til international...

Med en kompromisløs satsning på kvalitet har et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer gennemført en 40 år lang vækstrejse med internationalt perspektiv. Beierholm har været med på hele turen.

Firdobbelt gazellevinder samarbejder med...

Det flasker sig for TAPPERIET. Som firdobbelt gazellevirksomhed kender Tapperiet ApS til både glæderne og udfordringerne, ved at virksomheden vokser. Samarbejdet med Beierholm er med til at understøtte direktør Pia Kaldahls ønske om altid at kunne sove godt om natten – også når væksten kræver nye investeringer.

TOMMY TELT

Som ejerleder ved du, at det kræver engagement ud over det sædvanlige at drive en virksomhed. Her er historien om en ejerleder, der gik hele vejen og tog navn efter sin virksomhed. Mød Tommy Telt. Fra TommyTelt ApS.

INTERFLORA

Regnskab, Rådgivning, Revision

En blomstrende forretning kræver mere end bare roser.

Find en revisor nær dig

Find revisor

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share