Ingen kunder, problemstillinger og løsninger er ens. Alligevel tager vi hos Beierholm altid samme tilgang, fordi vi mener, at nærhed, forståelse for unikke behov og kompetencer er nøglen til et succesfuldt samarbejde. Uanset om det gælder Skat, moms og afgifter, Regnskab, Revision eller Rådgivning

Revy rykker tættere sammen med sin...

COVID-19 case: Beierholm hjælper Nykøbing Falster Revyen gennem coronakrisen.

Beierholm hjælper Scaniro med 100.000...

Rådgivning, Regnskab

Metalvirksomheden Scaniro fra Nordjylland har fået et tilskud fra SMV:Digital til afklaring af, hvordan digitalisering af hele styringen af virksomhedens produktion kan sikre bedre produktivitet, bedre servicering af kunderne – og styr på, hvilke nye produkter, der skal til for at gøre virksomheden konkurrencedygtig.

Digital erhvervsservice hos Beierholm

Rådgivning, Regnskab

Erhvervsservice hos Beierholm i Aarhus varetager bogføring, løn og rapportering for en stor amerikansk virksomheds afdeling i Danmark. Omdrejningspunktet er ERP-systemet i Beierholms digitale univers, og yderligere digitale tiltag er på vej.

Digitalisering med Beierholm er en gave...

Rådgivning, Moms/afgifter, Regnskab

Det er slut med indkøbsposer fyldt med krøllede bilag. Henrik Albrechtsen har efter skiftet til Beierholm fået digitaliseret sin virksomheds økonomifunktion. Det er en gave, der har gjort min hverdag meget nemmere, siger han.

Digitalisering med Beierholm skal gøre...

Rådgivning

Entreprenørfirmaet Otto Chrestensen A/S er en god og solid forretning med 45 ansatte. Med Beierholm bliver hele økonomifunktionen digitaliseret – og mange manuelle arbejdsprocesser erstattes. Arbejdssedler og tidsregistrering skal køre digitalt. Det frigør mandsskabsressourcer til andre vigtige opgaver.

Digitalisering med Beierholm giver tid...

Regnskab, Rådgivning

Arden-Hallerne er et moderne idrætscenter. Med to haller, svømmehal, stor fitnessafdeling og café går man benhårdt efter at blive byens foretrukne sociale rum. Og det er lykkedes – men økonomifunktionen blev tung og uhåndterbar. Nu har Beierholm hjulpet Arden-Hallerne i mål med en digitalisering. Det har givet overblik, tid og...

For vores kunders skyld

Et kundeportræt. IT-konsulentvirksomheden Daxiomatic er skabt som et oprør mod en branche, der ikke behandlede sine kunder pænt.

Revisoren som sparringspartner for...

Revision, Regnskab, Rådgivning

Det er kun en fordel for en familiedrevet virksomhed at have et åbent og ærligt forhold til sin revisor. Hvis vi var lukkede omkring det familiemæssige, kom sandheden måske ikke altid frem, siger direktør i bcm transtech a/s, Torben Christiansen.

Passioneret hoteldrift med Beierholm som...

Sandra og Marc Weinert har skabt Guldsmeden Hotels med afsæt i bæredygtighed og det gode værtskab.

Fra lokalt vikarbureau til international...

Med en kompromisløs satsning på kvalitet har et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer gennemført en 40 år lang vækstrejse med internationalt perspektiv. Beierholm har været med på hele turen.

Find en revisor nær dig

Find revisor

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share