Meget mere end en revisor

Ifølge adm. direktør i Via Biler, Erik Rasmussen, er det unikke ved samarbejdet med Beierholm, at han får meget mere end hjælp til revision: Han får professionel rådgivning og sparring. I en branche, hvor både politiske beslutninger og de generelle udfordringer ved at drive en servicevirksomhed gør sig gældende, er denne rådgivning og sparring altafgørende. 

Ikke bare Keld, men hele hans team viser ægte interesse i vores virksomhed, og de har altid øje for, hvad der er bedst for os.

Adm. direktør Via Biler, Erik Rasmussen
Beierholm_ViaBiler_ANN.jpg

Revisor gennem to generationer

Revisor Keld Hasle Jakobsen fra Beierholm har været sparringspartner for Via Biler gennem to generationer. Erik og hans søster Lone tog over efter deres forældre, hvor det i sin tid var deres far, Steen Rasmussen, som grundlagde Via Biler. Først som brugtvognsforhandler, siden som forhandler af nye biler. Den lange relation har skabt et samarbejde bygget på tillid og klar afstemning af forventninger.   

Med Keld som rådgiver ved jeg bare, at der er styr på tallene og alle detaljer. Og så er Keld og hans kollegaer altid til at få fat på”, siger Erik Rasmussen. 

Spændende udfordringer for en revisor

Keld Hasle Jakobsen sætter stor pris på samarbejdet med Via Biler, hvor Keld og hans team fra Beierholm er involveret i mange forskellige opgaver: Lige fra skattemæssige forhold til forskellige rapporteringer. Keld og hans team samarbejder tæt både med Via Bilers økonomiafdeling og med Erik Rasmussen. 

Via Biler er en af de mest innovative bilforhandlere i branchen. De er hele tiden på forkant og forsøger at se, i hvilken retning tendenserne peger, og hvor der er muligheder. Det er en virksomhed i udvikling og vækst, og det betyder, at mit team og jeg hele tiden skal være på dupperne og klar til at hjælpe”, siger Keld Hasle Jakobsen.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Beierholm kan levere støtte og strategisk sparring til din virksomhed, så kontakt os her.

Hvad kan vi hjælpe med?