Får du helt friske tal fra dit økonomisystem?

Alt for mange virksomheder får forældede tal ud af deres økonomisystemer. Måske kun opgjort en eller to gange om året. Derfor ved de ikke rigtig, hvordan økonomien ser ud, og hvordan virksomheden præsterer – eller om der er dele af virksomheden, der ikke fungerer.

Det kan være fatalt i en tid, hvor udviklingen sker lynhurtigt, og hvor konkurrencen generelt er benhård. For det er ofte det, der afgør, om en virksomhed overlever en krise – eller om den når sine mål, fremhæver Steen Søgaard Rasmussen, der er rådgiver i Beierholm.

Han understreger behovet for, at mange flere virksomheder får øjnene op for de muligheder, der ligger i skræddersyede digitale økonomisystemer, som giver ledelsen muligheden for at blive klog på virksomhedens helt aktuelle præstationer, når som helst.

Der er alt for mange mindre og mellemstore virksomheder, der stadig sidder med en økonomistyring, der udelukkende er bagudrettet. De får kun tal i en årsrapport eller måske en halvårlig rapport fra deres økonomiansvarlige. Og de risikerer, at der er rigtig meget, de overser, mener Steen Søgaard Rasmussen.

Beierholm tilbyder selv sine kunder en digital online-service, der kan skræddersys til den enkelte kundes behov.

Vi arbejder hver dag ude i rigtig mange danske virksomheder, og vi kender deres udfordringer. Det har vi brugt til at skabe et digitalt online økonomisystem, som vi kobler vores kunder på i det omfang, de selv ønsker det. Vi kan skræddersy det direkte til det, den enkelte virksomhed vælger. Og det virker, fortsætter Steen Søgaard Rasmussen


DET ER RETTIDIG OMHU

Derfor kan vi etablere et økonomisystem, hvor ledelsen hvor som helst og når helst kan trække oplysninger om, hvordan virksomheden præsterer på økonomien. Du kan hele tiden – og afdeling for afdeling – trække tal om, hvor det kører som smurt, eller hvor det hænger. Og du kan også trække tallene på, hvordan din virksomhed præsterer sammenlignet med virksomheder i hele den branche, som du arbejder i. 

Du kan trække alle de oplysninger, der giver dig det bedste fundament for dine beslutninger – og du kan træffe beslutninger på baggrund af helt friske tal. Og så kan du i øvrigt trække på erfarne rådgivere hos Beierholm, som hver dag har deres gang i danske virksomheder. 

Det er i virkeligheden det, som den gamle Mærsk McKinney kaldte ”rettidig omhu”. Det er ikke besværligt eller uoverskueligt. Det er faktisk det modsatte, for det forenkler din hverdag. Du får overblik og sikkerhed, Du kan spare tid og penge. Du er fleksibel – og kan trække oplysninger, uanset om du er hjemme på virksomheden eller ude i byen. Og du har mulighed for at outsource hele eller dele af din økonomifunktion til Beierholm, hvis det er den løsning, der tjener din virksomhed bedst, slutter Steen Søgaard Rasmussen af. 

Læs mere her.